Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedeta din Romania, umilita de fostul iubit. A platit mii de euro pentru asta, e halucinant

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania, umilita de fostul iubit. A platit mii de euro pentru asta, e halucinant

Fanii show-ului XtraNight poate-si mai aduc aminte de Ana Maria Mocanu. in urma cu patru ani iesea din platourile de filmare si se muta in Spania. Alaturi de iubitul ei Rares, un om de afaceri, fosta asistenta tv a trait o poveste frumoasa de dragoste. Pana de curand asta, deoarece, recent pe retelele de socializare . continuă pe Playtech

Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o masina de zeci de mii de euro. Ce rasfat, cum a fost surprinsa (exclusiv)

Ranile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi incep sa se cicatrizeze. Artista din Romania care si-a achizitionat masina in valoare de 70. 000 de euro ca sa treaca peste divort a fost surprinsa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o .

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Traseul partidului AUR. Cum a devenit a patra forta politica din Romania

Cel mai surprinzator aspect al alegerilor parlamentare desfasurate in Romania duminica trecuta este ascensiunea unui partid de dreapta. Erau putine informatii despre AUR, care a reusit sa obtina 9 la suta voturi. Abia a trecut un an de cand s-a format acest partid si iata-i astazi in Parlamentul Romaniei. Cum a castigat AUR la alegerile .

Judetul din Romania acaparat de AUR. Ce partid se opune vehement: E frustrant

Un judet din Romania a fost acaparat de AUR dupa alegerile Parlamentare, iar un partid se opune vehement si sustine ca este frustrant ce se intampla. Despre ce judet este vorba, vedeti in articolul de mai jos. AUR a obtinut mai multe mandate ca PNL si PSD in judetul Ialomita. Ce au anuntat cele doua .

Jador pleaca din Romania. Le-a spus tot adevarul fanilor, fara rusine

Jador si-a dezvaluit planurile pentru viitor in fata fanilor. Cantaretul a spus pe retelele de socializare ca va pleca din Romania pentru o perioada de aproximativ jumatate de an. Nu intru la puscarie. Jador, anunt surprinzator pentru fani: va pleca din Romania pentru jumatate de an, dar nu pentru muzica Jador si-a lasat admiratorii de .

Topul celor mai verificate domenii de afaceri din Romania

Antreprenorii si managerii din Romania sunt tot mai preocupati de capacitatea de plata si riscul de insolventa pentru toti clientii si furnizorii actuali, dar si pentru cei pe care ii prospecteaza. Numarul verificarilor in randul firmelor din Romania s-a dublat in contextul pandemiei, potrivit datelor din platforma Termene. ro.

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

FITCH: Rezultatul alegerilor din Romania nu diminueaza incertitudinea fiscala pe termen mediu

Rezultatul alegerilor generale din Romania indica o continuare a incertitudinii politice si in consecinta un mediu dificil pentru elaborarea de politici, arata un raport al agentiei de evaluare financiara Fitch Ratings, potrivit caruia adoptarea bugetului pe 2021 va fi un test imediat al coeziunii urmatoarei administratii si un indiciu al directiei posibile a politicii fiscale.

Cazul Caracal. Ce legatura socanta este intre Gheorghe Dinca si alt criminal din Romania

Doi mecanici auto, unul din Caracal, altul din Radauti, ambii arestati in prezent, au facut femei sa dispara. Povestile lor au socat opinia publica. Dupa ce Gheorghe Dinca a fost prins, si Vasile Lavric a fost adus in fata oamenilor legii, intr-o alta incercare a autoritatilor de a gasi probe incriminatorii impotriva sa. Legatura dintre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )