Libnet.ro
UNICEF

07:45

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

Playtech Playtech,
George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, . continuă pe Playtech

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate.

George Simion, mesaj categoric pentru Gigi Becali. incepe cearta: ce a transmis acum liderul AUR

In inteviul eveniment de Craciun, de la Romania TV, Gigi Becali facea dezvaluiri despre relatia sa cu noul partid parlamentar, AUR. Cum era de asteptat au aparut in spatiul public si primele reactii din partea celui vizat de declaratiile lui Becali. George Simion i-a transmis acestuia ca ar trebui sa-si revizuiasca declaratiile, catalogandu-le ca si .

Legatura surpriza dintre Gigi Becali si AUR. Ce a facut pentru George Simion si Diana Sosoaca

In urma cu cativa ani, celebrul latifundiar din Pipera, Gigi Becali, isi anunta intrarea in politica. Demersul sau de atunci crea polemici ironice la adresa sa, dar si posibile aliante, avand in vedere potentialul financiar. Din pacate, parcursul politic al milionarului a fost scurt, acesta luand decizia de a se retrage din politica. Acum, insa, .

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca.

Klaus Iohannis: Romania este gata sa ofere sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutor Croatiei, in cazul in care va fi necesar, dupa ce tara a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 6,3 pe scara Richter. Ultimul bilant indica 7 morti, printre care si o fetita de 13 ani.

Klaus Iohannis: Romania e solidara cu Croatia, dupa cutremurele care au lovit aceasta tara, si e pregatita sa ofere ajutor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Romania e alaturi de Croatia dupa cutremurele care au lovit aceasta tara. Seful statului a precizat ca i-a comunicat premierului croat Andrej Plenkovic.

Klaus Iohannis: Suntem pregatiti sa oferim sprijinul necesar Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Twitter, ca Romania este pregatita sa acorde ajutorul necesar Croatiei, dupa cutremurul care a lasat in urma mai multe cladiri prabusite si zeci de persoane ranite.

Klaus Iohannis: Romania va trimite pana la 200.000 doze de vaccin in Republica Moldova

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca din cota de vaccinuri.

Ce dar simbolic i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a oferit omologului sau roman, Klaus Iohannis, un dar simbolic marti, 29 decembrie, in timpul vizitei la Chisinau a liderului de a Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )