Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce dar simbolic i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ce dar simbolic i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a oferit omologului sau roman, Klaus Iohannis, un dar simbolic marti, 29 decembrie, in timpul vizitei la Chisinau a liderului de a Cotroceni. continuă pe Adevărul

Presedinta Republicii Moldova, cadou simbolic pentru Presedintele Romaniei. Ce i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis: Celebreaza sacrificiul si dedicatia medicilor in aceasta perioada dificila (VIDEO)

La finalul declaratiei comune de presa pe care au sustinut-o marti la Chisinau, presedinta Maia Sandu i-a oferit presedintelui Klaus Iohannis un dar simbolic si i-a multumit pentru deschiderea Romaniei fata.

Maia Sandu, invitata de Klaus Iohannis in vizita oficiala la Bucuresti

Liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a invitat-o pe Maia Sandu intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Anuntul a fost facut marti, 29 decembrie, in cadrul vizitei presedintelui roman la Chisinau.

Klaus Iohannis, vizita oficiala la Chisinau marti. Este prima vizita a unui sef de stat la Chisinau dupa ce Maia Sandu si-a preluat mandatul de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va face marti o vizita oficiala la Chisinau, la scurt timp dupa ce Maia Sandu si-a preluat oficial mandatul de sef al statului. Va fi prima vizita la nivel inalt primita de Maia Sandu, dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va furniza Moldovei pana la 200.000 doze vaccin anti-Covid Maia Sandu: Ma bucur foarte mult sa va gazduiesc aici, la Chisinau, dupa multi ani de inghet Ati fost alaturi de noi si la bine, si la greu

Romania va furniza Republicii Moldova pana la 200. 000 de doze de vaccin anti-Covid-19 si va trimite la Chisinau, in etapa imediat urmatoare, o echipa de experti romani care sa ajute autoritatile moldovene in acest proces, a declarat marti Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu noul presedinte al Moldovei, pro-europeana Maia Sandu.

Presedintele Romaniei a ajuns la Chisinau. Klaus Iohannis a fost intampinat de Maia Sandu, in prima vizita oficiala la nivel inalt pe care o primeste presedinta Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a inceput vizita oficiala efectuata marti la Chisinau, acolo unde a fost intampinat de noua presedinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, care se afla la primul.

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Presedintele Romaniei va fi marti la Chisinau, in prima vizita la nivel inalt pe care o primeste noua presedinta a Republicii Moldova. Ce declara Maia Sandu despre intalnirea cu Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent marti la Chisinau, unde se va intalni cu noua presedinta a Republicii Moldova. Maia Sandu a depus juramantul de investitura in 24 decembrie, iar.

Romania va oferi R. Moldova 200.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intrevedere marti, 29 decembrie, cu liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita a lui Iohannis la Chisinau in ultimii cinci ani si prima vizita a unui sef de stat in mandatul Maiei Sandu.

Ce promisiuni i-a facut Iohannis noului lider de la Chisinau, Maia Sandu: pana la 200.000 de doze de vaccin, motorina, experti si medicamente

Presedintele Klaus Iohannis, primul sef de stat primit de Maia Sandu, a facut mai multe promisiuni celor din Republica Moldova, printre aceste afiind doze de vaccin anti-Covid-19, ajutor medical, dar si sprijin pentru fermieri.

Maia Sandu i-a solicitat procurorului general informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intalnire sambata, 26 decembrie, cu procurorul general Alexandr Stoianoglo. Maia Sandu a solicitat informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta, progresul si impedimentele in avansarea si solutionarea in instanta a acestora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )