Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum ar arata Samsung Galaxy S11, cel mai bun telefon creat vreodata de Samsung

Playtech Playtech,
Cum ar arata Samsung Galaxy S11, cel mai bun telefon creat vreodata de Samsung

In 2020, Samsung va lansa un nou telefon din seria Galaxy S. Si asteptarile sunt mai mari ca niciodata, mai ales datorita dezvoltarii senzorilor foto pe care compania a facut-o in ultimii. continuă pe Playtech

Novak Djokovic si marele obiectiv - Sa ramana in istorie drept cel mai bun si sa nu mai fie comparat cu Federer si Nadal

Vrea sa fie cunoscut sa ramana in istorie) drept cel mai bun jucator din toate timpurile si nu mai vrea sub nicio forma sa fie comparat cu cei doi mari rivali ai sai, Roger Federer si Rafael Nadal. Da, ati ghicit despre cine este vorba - Novak Djokovic. Acesta este marele obiectiv al restului carierei in ceea ce-l priveste pe liderului ierarhiei ATP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 SEPTEMBRIE - 1 OCTOMBRIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de societati cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 24 septembrie - 1 octombrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care indicii BVB au marcat oscilatii minore in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 SEPTEMBRIE Randament de 4,1% pentru titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cel mai bun din BET si BET-XT

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti BVB), operatorul pietei, au inregistrat o crestere de 4,1%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicii BET si BET-XT, care au urcat in perioada mentionata cu 1,56%, respectiv 1,13%.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

Champions League: Barcelona vs Inter, cel mai tare duel al serii - Programul televizarilor

Dupa ce au remizat in primele meciuri din faza grupelor Champions League, Barcelona si Inter se infrunta pe Camp Nou, in ceea ce se anunta a fi cea mai interesanta partida a serii. Echipa lui Antonio Conte este lider in Serie A, cu sase victorii din tot atatea etape disputate. De partea cealalta, catalanii nu se bucura de cel mai bun start de sezon in La Liga sunt pe locul 4, cu 13 puncte dupa sapte etape).

Samsung pregateste telefonul revolutionar care are grija de sanatatea ta

Vezi poza de mai sus? Bine, asa ar arata Samsung Galaxy S11. Sunt mai mult de trei camere foto acolo, pentru ca producatorul vrea sa integreze un senzor capabil sa iti spuna ce urmeaza sa.

iPhone 11 Pro vs. Samsung Galaxy Note 10: care telefon e mai rapid?

IPhone 11 Pro si Samsung Galaxy Note 10 Plus au fost lansate anul acesta, iar daca nu stii pe care sa il alegi, poate acest test te va lamuri. Cei de la PhoneBuff au pus telefoanele unul.

5 motive pentru un Rac este cel mai bun partener de viata. Pentru zodia aceasta, iubirea e totul

Racul este un partener de viata extraordinar, fie ca este vorba de partea feminina nascuta in zodia Rac, fie de cea masculina. Pentru Raci, iubirea este sentimentul suprem si sunt singurii care reusesc sa iubeasca neconditionat.

Halep are rival olimpic: Alin Firfirica a reusit cel mai bun rezultat al atletismului romanesc din ultimul deceniu

Sportivul propus sa fie portdrapelul delegatiei tricolore la Jocurile Olimpice din 2020 a obtinut, la Doha, un rezultat cu adevarat impresionant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )