Libnet.ro
UNICEF

09:30

5 motive pentru un Rac este cel mai bun partener de viata. Pentru zodia aceasta, iubirea e totul

Adevărul Adevărul,
5 motive pentru un Rac este cel mai bun partener de viata. Pentru zodia aceasta, iubirea e totul

Racul este un partener de viata extraordinar, fie ca este vorba de partea feminina nascuta in zodia Rac, fie de cea masculina. Pentru Raci, iubirea este sentimentul suprem si sunt singurii care reusesc sa iubeasca neconditionat. continuă pe Adevărul

Reteta pentru banana bread, cel mai bun chec cu banane

Banana bread este extrem de delicioasa! Si atentie, cu putina grija poate fi si sanatoasa. Din reteta originala daca scoatem zaharul si faina alba obtinem un desert care cu siguranta nu ne va.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge pe malul Borcei. Cu Romeo si Julieta se deschide proiectul 7 zile-7 arte

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge luni, 30 septembrie, la Calarasi cand debuteaza proiectul 7 zile-7 arte. Tragica poveste a indragostitilor din Verona, transpusa in pasi de dans, baletul Romeo si Julieta, al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta, pe muzica lui Serghei Prokofiev si in viziunea coregrafica a lui Horatiu Chereches, se joaca incepand cu ora 19.

Cel mai bun manager de cluster din UE este o romanca: Romania e ultima la inovare si digitalizare. Avem nevoie de educatie tehnologica din clasele primare

Romania este la coada clasamentului european privind inovarea si digitalizarea, spune clujeanca Bianca Muntean, CEO-ul Transilvania IT Cluster, care a fost aleasa, zilele trecute, managerul de cluster european al anului 2019. Romania poate face saltul de pe aceasta nefasta pozitie, spune specialista care a explicat pentru Adevarul care sunt pasii de urmat.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 SEPTEMBRIE Turism Felix - liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Turism Felix TUFE) au cunoscut un avans de 4,97%, in intervalul 19 - 26 septembrie, in raport cu moneda euro, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 SEPTEMBRIE Randament de 4,1% pentru titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cel mai bun din BET si BET-XT

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti BVB), operatorul pietei, au inregistrat o crestere de 4,1%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicii BET si BET-XT, care au urcat in perioada mentionata cu 1,56%, respectiv 1,13%.

Champions League: Barcelona vs Inter, cel mai tare duel al serii - Programul televizarilor

Dupa ce au remizat in primele meciuri din faza grupelor Champions League, Barcelona si Inter se infrunta pe Camp Nou, in ceea ce se anunta a fi cea mai interesanta partida a serii. Echipa lui Antonio Conte este lider in Serie A, cu sase victorii din tot atatea etape disputate. De partea cealalta, catalanii nu se bucura de cel mai bun start de sezon in La Liga sunt pe locul 4, cu 13 puncte dupa sapte etape).

Pensionarii sunt nemultumiti de cat le aloca statul: Nivelul de trai este cel mai mic din Uniunea Europeana

Nivelul de trai al pensionarilor romani este cel mai mic din Uniunea Europeana, in conditiile in care Romania aloca pentru pensii din Produsul Intern Brut aproximativ jumatate din media europeana, afirma Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania FNPR) Unirea.

Rata somajului in UE, la cel mai redus nivel din ianuarie 2000

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,2% in august, in scadere fata de 6,3% luna precedenta si 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate, luni, de Eurostat. Acesta este cel mai redus nivel al ratei somajului inregistrata in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )