Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Playtech Playtech,
Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul Premier 5 de la Roma. Se anunta o competitie foarte puternica, dupa ce toate jucatoarele de top s-au inscris. Doar ca, treptat, foarte multe dintre starurile circuitului feminin au anuntat ca renunta la participarea la Roma. Prima dintre ele a fost chiar liderul clasamentului, Ashleigh . continuă pe Playtech

Vestea de ultima ora primita de Simona Halep. Este afectata dupa anuntul italienilor

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este o competitie la care romanca spera sa aiba parte de o pregatire cat mai buna inainte de Roland Garros. Se va juca tot pe zgura, dar conditiile vor fi diferite fata de ceea ce se va intampla .

FOTO Simona Halep a plecat la Roma cu un avion privat - Cele mai importante detalii despre turneul de la Foro Italico

Simona Halep a plecat joi la Roma la bordul unui avion privat. Sportiva noastra va fi cap de serie numarul unu la turneul Premier 5 de la Foro Italico, dar si la Roland Garros. Intra in material pentru a vedea cele mai importante detalii despre competitia de pe zgura italiana.

Simona Halep, calatorie de lux la Roma. Imaginea care spune totul

Simona Halep profita din plin de timpul liber. Jucatoarea de tenis a plecat la Roma, cu operatorul roman de zboruri VIP Tiriac Air. Simona Halep, la Roma. Tenismena a calatorit cu Tiriac Air Simona Halep a crescut intr-un an cat altii in zece. Astazi, numele ei este pe buzele tuturor si are lumea la picioare.

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Toni Iuruc, la un eveniment deosebit de important. Foarte rar o vezi asa FOTO

Simona Halep traverseaza o perioada de glorie pe toate planurile, mai ales ca, recent, tenismena romanca a primit titlul de cea mai buna jucatoare a lunii august. Nominalizarea a avut loc in urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, dupa ce Simona a castigat luna trecuta turneul de la Praga, al doilea titlu consecutiv dupa .

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe .

Radu Banciu o face praf pe Simona Halep. Toni Iuruc, jignit de vedeta TV: Rimeaza cu

Radu Banciu a facut-o praf pe Simona Halep, jignindu-i iubitul. Jurnalistul a facut o mai multe comentarii jignitoare despre relatia pe care sportiva o are cu omul de afaceri Toni Iuruc. Prezentatorul TV spune ca numele iubitului numarului 2 WTA rimeaza cu ciuruc si ca acesta este un nimeni. Radu Banciu, atac dur la Simona .

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar .

Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor despre restrictiile severe care le-au fost impuse jucatorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus. Simona Halep, luata sub garda? De altfel, muti sportivi s-au plans la US Open de conditiile de .

Simona Halep, favorita la Roland Garros. Ce cota are Serena Williams

Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Fosta castigatoare a turneului din Franta, numarul 2 WTA este cotat drept favorit de bookmakeri. Simona Halepare o cota de 5. 50 pentru un succes la.

Stadionul Gheorghe Hagi si arena Simona Halep! Proiectul prinde contur in Romania

Primaria Municipiului Constanta anunta construirea unui complex sportiv de cinci stele, care sa cuprinda un stadion de fotbal si o arena de tenis. Asa cum era de asteptat, cele doua vor purta numele celor mai mari personalitati sportive ale orasului, Gheorghe Hagi si Simona Halep. Stadionul Gheorghe Hagi va avea o capacitate de 15. 000 de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3197 seconds )