Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Adevarul despre Ceausescu si bombele nucleare. Ce punea la cale, de fapt, dictatorul pentru popor

Playtech Playtech,
VIDEO Adevarul despre Ceausescu si bombele nucleare. Ce punea la cale, de fapt, dictatorul pentru popor

La un moment dat, puterile occidentale au avut suspiciuni privitoare la intentia lui Ceausescu de a detine arme nucleare, dar si sa faca din Romania o forta militara de temut in estul Europei. Pesemene ca dictatorul roman si-a dorit ca Romania socialista sa ajunga candva chiar liderul tarilor comuniste si sa ia fata URSS-ului si . continuă pe Playtech

Cabral a spus adevarul despre relatia de 14 ani cu Andreea Ibacka: Timp nu mai e

Cabral vine cu detalii picante despre relatia de 14 ani cu Andreea. Cum s-au remarcat cei doi soti si cum a reusit cunoscutul prezentator de televiziune sa o cucereasca pe iubita actrita? Cabral, despre relatia cu Andreea. Cum a reusit sa o cucereasca pe sotia sa? Viata lor arata ca un scenariu de film romantic.

Neti Sandu, adevarul despre parul ei. Femeile o vor invidia pentru norocul ei

Neti Sandu nu s-a schimbat prea mult in cei 25 de ani de cariera la Pro TV, iar, pana de curand, cel mai mare mister din jurul ei a fost, fara indoiala, motivul pentru care opteaza de atatia ani pentru aceeasi tunsoare. Vedeta a facut, in sfarsit, lumina in cazul celebrei coafuri care a consacrat-o.

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin .

Violeta Alexandru, adevarul despre majorarea pensiilor: PSD alimenteaza o stare de tensiune

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit miercuri seara despre majorarea pensiilor, insistand asupra faptului ca atatpensiile, cat si alocatiile de stat pentru copii vor fi platite la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )