Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aplicatia Uber care functioneaza chiar si pe cele mai ieftine telefoane

Playtech Playtech,
Aplicatia Uber care functioneaza chiar si pe cele mai ieftine telefoane

Uber a creat o noua aplicatie pentru Android. A fost proiectata astfel incat sa ocupe putin spatiu, dar si sa ruleze pe telefoane ieftine. De fiecare data cand Uber anunta optiuni noi pentru aplicatie, acestea pot fi mereu exploatate cel mai bine pe telefoanele premium. Din fericire, schimba lucrul acesta si face o versiune si []. continuă pe Playtech

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt zonele cele mai afectate!

Urmatorul interval va fi caracterizat printr-o vreme deosebit de calda in cea mai mare parte a sa, in aproape fiecare zi valorile termice urmand sa depaseasca normalul climatologic specific mijlocului lunii.

Horoscop. Geniile zodiacului. Care sunt cele mai inteligente semne

Conceptul de geniu e unul pe care multi il gasesc greu de definit in zilele noastre. Totusi, unele zodii indeplinesc toate conditiile pentru a primi acest titlu. Varsator - Poti aborda chiar si cele mai.

Cele mai scumpe apartamente. Sapte orase din Romania preturile au depasit pragul psihologic

In sapte localitati din Romania, preturile apartamentelor au depasit pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Cluj-Napoca ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar si deca.

TOP 15 orase cu cele mai mari salarii pentru cele mai putine ore de munca

Combinand mai multi indicatori, printre care salariul net lunar, concediul platit si numarul de ore lucrate, cercetatorii au realizat un clasament al oraselor care ofera cele mai bune salarii raportat la numarul de ore muncite.

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

Sectoarele IT si intermedieri financiare au oferit cele mai mari salarii, n aprilie

IT-stii si persoanele care lucreaza in intermedieri financiare si asigurari au avut cele mai mari salarii nete din economie, in aprilie, conform datelor Institutului National de Statistica INS). Astfel, personalul din sectorul Informatii si Comunicatii au luat, in medie, 5. 287 lei, in timp ce in sectorul financiar castigul a fost de 5. 243 lei. Trebuie remarcat ca la IT-sti suma s scazut cu 0,7%, comparativ cu luna precedenta.

Top 10 cele mai vandute telefoane: Galaxy S9 si iPhone X dau tonul

Avand in vedere ritmul lansarilor din piata de mobile, te-ai fi asteptat la un top 10 cu cele mai vandute telefoane foarte diversificat. in realitate, varfurile de gama de la Samsung si Apple continua sa fie lideri necontestati. in fiecare saptamana, aflam noi detalii despre smartphone-uri mai mult sau mai putin interesante care ajung in [].

Acestea ar putea fi cele mai vechi urme de pe Pamant

O echipa internationala de cercetatori declara ca au descoperit cele mai vechi urme din lume. Acestia sustin ca dovezile ar fi vechi de 550 milioane de ani. Amprentele au fost gasite intr-o zona calcaroasa din China, iar oamenii de stiinta considera ca au fost facute de o creatura marina necunoscuta, care, fara indoiala, era foarte [].

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai tari oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Bancile sunt doar finantatori care-si plaseaza cat mai avantajos banii

Bancile sunt doar finantatori care-si plaseaza cat mai avantajos banii pentru ele insele, nu parteneri ai mediului de afaceri, a spus, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Oficialul a mentionat: Tot aud ca bancile sunt partenerii mediului de afaceri. Nu, bancile vor deveni cu adevarat parteneri pentru mediul de afaceri atunci cand vor relaxa foarte mult conditiile de finantare. Pana atunci, sunt finantatori care-si plaseaza intr-un mod cat mai avantajos finantele disponibile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )