Libnet.ro
UNICEF

05:30

Horoscop. Geniile zodiacului. Care sunt cele mai inteligente semne

Antena3 Antena3,
Horoscop. Geniile zodiacului. Care sunt cele mai inteligente semne

Conceptul de geniu e unul pe care multi il gasesc greu de definit in zilele noastre. Totusi, unele zodii indeplinesc toate conditiile pentru a primi acest titlu. Varsator - Poti aborda chiar si cele mai. continuă pe Antena3

Analiza trimestriala a transportului aerian in Romania. Care sunt cele mai tranzitate aeroporturi?

Pentru ca drumurile din Romania devin impracticabile, din ce in ce mai multe persoane aleg transportul aerian fie ca e vorba de distante scurte sau lungi, scopul fiind de a le parcurge in cel mai scurt timp. Astfel, transportul aeroportuar a.

Pe ce se duc banii romanilor. Care sunt cele mai mari cheltuieli

Patronat:n hoteluri si restaurante sunt cele mai mari falsuri si neconformitati la produsele alimentare

Cele mai multe falsuri si neconformitati la produsele alimentare se gasesc in sectorul horeca hoteluri-restaurante-cafenele), unde produsele folosite in prepararea mancarii sunt neconforme cu meniul, a declarat joi Dorin Cojocaru, presedintele Asociatiei Patronatelor din Industria Laptelui APRIL), potrivit Mediafax.

Horoscop. Trei perechi din zodiac care au cele mai frumoase relatii

Nimeni are secretul unei povesti de dragoste perfecte, dar astrele intervin, dezvaluind zodiilor care sunt compatibile intre ele si care reusesc sa consolideze o relatie frumoasa si fericita. Berbec -.

Peste 900 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 993 locuri de munca vacante, cele mai multe in Austria, in domeniul hotelier.

Millennials, pregatiti sa preia roluri de conducere. Care sunt cei mai vanati candidati in 2018

25% dintre Millennials se indreapta catre functii de conducere, iar tinerii din generatia Z incep sa intre pe piata muncii. Cu o pondere atat de mare de nativi digitali in campul muncii, angajatorii au inteles ca trebuie sa se adapteze noului context.

Horoscop. Zodiile greu de iubit. Cele mai dificile relatii, sfarsesc in singuratate

Unele persoane pot fi greu de iubit si extrem de dificile atunci cand vine vorba de a te implica intr-o relatie cu ele! Fecioara - Odata ce capata incredere in cineva, ea va fi un partener uimitor, dar cu.

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase si cele mai ghinioniste zodii in aceasta luna

Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase si trei zodii ghinioniste. Sa incepem cu cei norocosi, printre acestia se numara HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase zodii HOROSCOP IUNIE.

Zile norocoase in iunie 2018 in zodiacul chinezesc. Cand sa calatoresti si cand sa semnezi un contract

Zodiacul Chinezesc iti spune care sunt cele mai bune zile din iunie 2018 pentru a face ceva in viata ta. Iata de ce trebuie sa tii cont. Zile pentru nunta: 1, 3, 5, 6, 8, 11, 14, 18, 20, 21, 22, 26, 29 Zile pentru.

Locuri de munca Europa: cele mai multe sunt in Austria, unde se cauta bucatari si cameriste

Angajatorii din spatiul economic european au vacante 993 de locuri de munca, cele mai multe fiind in Austria, unde se cauta bucatari si camerise, in Germania, unde sunt cautati electricieni, sudori si instalatori, si in Olanda, unde angajatorii au nevoie de muncitori care sa sorteze si sa impacheteze bulbii de flori, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )