Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ciutacu, amenintat de Gheorghe Dinca. il astept in puscarie Cum i-a raspuns jurnalistul

Playtech Playtech,
Victor Ciutacu, amenintat de Gheorghe Dinca. il astept in puscarie Cum i-a raspuns jurnalistul

Gheorghe Dinca ar fi trimis nu mai putin de doua scrisori familiilor fetelor ucise de acesta, iar in ultima dintre ele l-ar fi amenintat crunt pe Victor Ciutacu, realizator la postul de televiziune Romania TV. Mama Luizei Melencu a fost cea care a facut dezvaluirea. Victor Ciutacu, amenintat de Gheorghe Dinca Se crede ca Gheorghe . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca suni pe telefonul lui Gheorghe Dinca. Cui ii apartine vocea feminina care se aude

Caracal a devenit un oras mai vizibil, insa pe nedrept, din cauza actiunilor lui Gheorghe Dinca, cel care in urma cu cateva luni a rapit doua tinere: pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu. Familiile tinerelor sunt distruse de durere. Ce se intampla daca suni pe telefonul lui Gheorghe Dinca Conform celor de la SpyNews .

Reactia avocatilor, dupa scrisoarea lui Gheorghe Dinca. Am senzatia ca este scrisa de anchetatori!

Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, dupa ce Gheorghe Dinca ar fi trimis o scrisoare familiei Alexandrei Macesanu. in scrisoare recunoaste ca el a ucis-o pe fata. Reactia avocatilor, dupa scrisoarea lui Gheorghe Dinca Scrisoare, intinsa pe trei foi de caiet mic de matematica, contine marturisirea suspectului crimelor de la Caracal. Acesta isi exprima .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca le-a scris o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu. S-a lovit cu capul de ciment

Caracal a devenit un oras mai vizibil, insa pe nedrept, din cauza actiunilor lui Gheorghe Dinca, cel care in urma cu cateva luni a rapit doua tinere: pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu. Familiile tinerelor sunt distruse de durere. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca le-a scris o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu Daca pana acum MamaAlexandrei .

Cine este Diana, judecatoarea care il poate elibera pe Gheorghe Dinca. Legatura neasteptata cu Sile Camataru

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. Judecatoarea care se va ocupa de dosarul lui Gheorghe Dinca este Diana Mihaela Cotoi, nimeni alta decat cea care, in urma cu putin timp, l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Camataru. Acesta fusese plasat in arest preventiv pe data de 28 decembrie, dupa ce a .

Ce scrisoare a primit familia Melencu din partea lui Gheorghe Dinca. Luiza traieste. Ce le-a cerut parintilor fetei

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia sa si cea a Luizei Melencu ar fi primit cate o scrisoare semnata de Gheorghe Dinca. in aceste scrisori apar detalii pe care doar apropiatii celor doua familii le-ar cunoaste. Dinca isi asuma faptele si le multumeste parintilor Alexandrei Macesanu ca au bun simt si nu il jignesc. Monica .

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul sau sa divorteze urgent

S-au scris multe despre monstrul din Caracal si despre atrocitatile facute de acesta. Dosarul se judeca, dar, pe zi ce trece, apar tot mai multe informatii care dau peste cap ancheta procurorilor. Ceea ce se stie mai putin, aproape deloc, sunt informatiile despre familia acestuia. EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca Se stie ca .

Gheorghe Dinca, scrisoare catre mama Luizei: Fiica dumneavoastra nu e moarta!

Lovitura uriasa pentru anchetatorii din cazul Caracal. intr-o scrisoare trimisa catre mama Luizei, Monica Melencu, Gheorghe Dinca sustine ca fata este in viata.

Gheorghe Dinca a incercat sa se sinucida in spatele gratiilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul cremelor din Caracal, ar fi vrut intentia sa se sinucida in spatele gratiilor.

SFIDATOR! Gheorghe Dinca a trimis o scrisoare parintilor Alexandrei Macesanu! MONSTRUL din Caracal povesteste cu SENINATATE de ce a OMORAT-O pe fata! Alexandru Cumpanasu a facut o CRIZA DE NERVI!

Gest socant din partea lui Gheorghe Dinca. SOC iN ROMANIA: SOTII CEAUSESCU AU FOST DEZGROPATI! LEGISTII AU RAMAS INTERZISI CAND AU VAZUT CE AVEA iN GURA NEVASTA DICTATORULUI Acesta le-a transmis o s.

Planul diabolic al lui Gheorghe Dinca pentru a pastra averea familiei intacta. Ce bunuri detine suspectul crimelor de la Caracal

Gheorghe Dinca, potrivit informatiilor prezente in rechizitoriu, isi instruieste sotia sa bage divort pentru ca averea stransa de ei sa ramana in familie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )