Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca. Explicatia Administratiei Prezidentiale

Playtech Playtech,
De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca. Explicatia Administratiei Prezidentiale

La Consiliul European, purtarea mastii de protectie a fost optionala, nu obligatorie, iar acesta a fost motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis apare in unele imagini fara masca de protectie, iar in alte poze apare cu masca de protectie, la fel precum alti lideri europeni, a transmis azi Administratia Prezidentiala. De ce nu a purtat . continuă pe Playtech

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca la Bruxelles? Raspunsul halucinant al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins fara masca de protectie, la summitul UE de la Bruxelles, in timp ce se afla in interior si sta de vorba cu alti demnitari care se protejeaza de coronavirus. in acest context, Administratia Prezidentiala a avut si prima reactie cu privire la imaginile aparute in spatiul public.

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Klaus Iohannis a aparut fara masca langa liderii europeni. Precaut sau prost!

Ii este recunoscuta virulenta cu care, cel putin in ultima perioada, vorbeste despre incapacitatea autoritatilor de a face fata actualei pandemii. De asemenea este inca in memoria colectiva atacul moderatorului la adresa presedintelui Iohannis, in aprilie, cand cel din urma ar fi justificat inchiderea scolilor bazandu-se pe un raport mincinos presupus facut de francezi. Reactia .

Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea. Totul este oficial

Sambata, presedintele Klaus Iohannus a promulgat legea privind carantina si izolarea, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului se afla la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, pentru negocierea planului de relansare a economiei UE. Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea Astazi, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea unor masuri .

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord comun, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

Cristian Busoi, dupa summitul UE: Klaus Iohannis a obtinut 80 de miliarde de euro pentru tara noastra. Romania trebuie sa absoarba si ultimul eurocent care ne-a fost alocat

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat ca Romania a inregistrat, prin presedintele Klaus Iohannis, un succes major la summitul UE privind planul de relansare economica. in urma negocierilor, tara.

Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti dimineata, dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema planului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri europene in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )