Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo 2021. Vortexul polar face ravagii in Europa. Cand vine valul temperaturilor negative mari

Playtech Playtech,
Alerta meteo 2021. Vortexul polar face ravagii in Europa. Cand vine valul temperaturilor negative mari

Cresterea temperaturilor in atmosfera superioara peste Polul Nord o sa faca ca gerurile maru sa coboare in emisfera nordica. Astfel, valurile de frig care o sa se raspandeasca peste America de nord, Europa si Asia, din a doua jumatate a lunii ianuarie vor fi precum cele din anul 2014, cunoscute drept vortex polar, ce au . continuă pe Playtech

Meteo 2021. Iarna face ravagii in toata Romania. Ce judete vor fi inghitite de ninsori

Cu toate ca astazi ninge in aproape toata tara, temperatura maxima poate avea valori peste 18 20 grade, spune ANM. Pentru astazi, 11 ianuarie, a fost emis un Cod Galben in judetele Constanta si Tulcea. Aici, ANM anunta, intensificari ale vantului cu rafale ce vor depasi 55 60 kmh. Meteo 2021. Meteo 2021, .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania: vremea se schimba drastic. Ce judete sunt in pericol

Meteorologii de la ANM au emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania: vin ninsorile si frigul. Iata ce judete sunt sub Cod galben de zapada in perioada urmatoare. Alerta meteo: Vremea se schimba drastic Administratia Nationala de Meteorologie a emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania in urmatoarele ore: se anunta .

Horoscop 9 ianuarie 2021. Zodia care face planuri serioase pentru viitor

Horoscop 9 ianuarie 2021. Horoscopul zilei de sambata vine cu vesti cat se poate de importante pentru nativii Zodiacului. Sa acordam importanta cuvenita si numerelor norocoase ale zilei. Acestea sunt: 3, 24, 33 si 57. Culorile care va fac ziua mai energica sunt: albastru inchis si albastru deschis. Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie .

Alerta meteo in emisfera nordica: Perturbarea vortexului polar ameninta cu geruri zdravene Europa si SUA

Cresterea temperaturilor in atmosfera superioara de peste Polul Nord va face ca geruri amenintatoare sa coboare in emisfera nordica.

Furtuna de zapada Filomena face ravagii in Spania

Furtuna de zapada Filomena a facut ravagii in regiunea Madridului, unde mai multi oameni au fost blocati in masini pe timpul noptii, strazi sunt blocate si au cazut copaci. Aeroportul din Madrid este inchis, iar transportul feroviar a fost blocat.

ALERTA METEO: Cod galben de ninsoare si vant in sudul tarii. Care sunt judetele afectate

Iarna se va instala pe deplin in susul tarii incepand de duminica seara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, valabila pentru Oltenia si Muntenia. Capitala va fi de asemenea afectata.

Alerta meteo: Cat tine vremea de iarna. Unde se anunta viscol si polei

Vremea de iarna tine pana marti. Meteorologii anunta precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, moderate cantitativ, intensificari temporare ale vantului si polei in jumatatea de sud a tarii, incepand de sambata, de la ora 23. 00 si pana marti dimineata.

Alerta meteo: ninsori moderate, intensificari ale vantului si polei in sudul tarii. Saptamana viitoare va fi mai frig decat normal

Meteorologii anunta precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, moderate cantitativ, intensificari temporare ale vantului si polei in jumatatea de sud a tarii, incepand de sambata, de la ora 23:00 si pana marti dimineata.

Alerta meteo: Iarna se intoarce. Vreme rea in toata tara, cu ninsori si ploi

Meteorologii au emis noi informari si avertizari de vreme rea pentru mai multe zone din tara. Sunt asteptate ninsori si ploi in cea mai mare parte din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )