Libnet.ro
UNICEF

13:16

ALERTA METEO: Cod galben de ninsoare si vant in sudul tarii. Care sunt judetele afectate

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO: Cod galben de ninsoare si vant in sudul tarii. Care sunt judetele afectate

Iarna se va instala pe deplin in susul tarii incepand de duminica seara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, valabila pentru Oltenia si Muntenia. Capitala va fi de asemenea afectata. continuă pe Adevărul

Alerta ANM: Cod galben de ninsori abundente in Romania. Ce zone vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului, valabila pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Muntii Banatului si zo.

Cod galben de ninsori in jumatatea de sud a tarii, pana luni la pranz Informare meteo de precipitatii si polei, pana miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitatii si polei, valabila pana miercuri in cea mai mare parte a tarii, dar si un cod galben de ninsori abundente si vant puternic, pana luni la pranz, in jumatatea de sud a tarii.

Cod Galben de ninsoare. Daca ramai inzapezit, ai grija sa cureti zapada ce poate infunda teava de esapament

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionarea meteorologica Cod Galben pentru intervalul 10 ianuarie, ora 18. 00 11 ianuarie, ora 14. 00, cand sunt prognozate ninsori abundente, strat de zapada consistent, intensificari ale vantului sub a caror incidenta se va regasi si judetul Buzau.

Cod galben de ninsori abundente in 15 judete

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de vineri ora 12:00 pana sambata la ora 4:00. Sunt vizate 15 judete.

Cod galben de ninsori abundente in sudul Banatului, Oltenia si Muntenia. Anuntul meteorologilor

Prognoza meteo ANM. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului, pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania: vremea se schimba drastic. Ce judete sunt in pericol

Meteorologii de la ANM au emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania: vin ninsorile si frigul. Iata ce judete sunt sub Cod galben de zapada in perioada urmatoare. Alerta meteo: Vremea se schimba drastic Administratia Nationala de Meteorologie a emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania in urmatoarele ore: se anunta .

ANM anunta ninsoare, vant si polei in jumatatea de sud a tarii, pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o informare de ninsoare, vant si pole.

Cod galben de precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de precipitatii, mai al.

ANM: Cod galben de ninsori in 15 judete. Pana cand este valabil

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o avertizare Cod galben de precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare, valabila pana sambata dimineata in 15 judete.

Prognoza meteo in perioada 8-17 ianurie 2021. Temperaturi scazute si precipitatii abundente in toata tara. Cod galben de ninsori la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ, valabil de vineri, 8 ianuarie, de la ora pranzului, pana sambata dimineata, la ora 04:00. in Muntii Banatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )