Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum ar putea Iran sa atace America dupa asasinarea lui Soleimani

Playtech Playtech,
Cum ar putea Iran sa atace America dupa asasinarea lui Soleimani

Asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani a pus pe ganduri o lume intreaga. Sunt multi care se aventureaza sa vorbeasca despre iminenta celui de-Al Treilea Razboi Mondial, desi. continuă pe Playtech

Alerta mondiala dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani. Ce se intampla cu preturile aurului si petrolului

Consecintele asasinarii generalului Soleimani vor incepe sa se resimta cat de curand. Ce se intampla cu pretul aurului pe pietele internationale dupa ordinul lui Trump? Consecintele asasinarii generalului iranian Soleimani. Ce se intampla cu pretul aurului? Cotatia aurului la bursa de marfuri de la New York a incheiat ziua de vineri in crestere cu 1,6% .

LIVETEXT Teheranul sustine ca Washingtonul i-a cerut sa se razbune proportional, dupa asasinarea lui Soleimani

Iranul a dat asigurari sambata ca Statele Unite i-au cerut sa se razbune proportional, dupa asasinarea intr-un raid american la Bagdad a puternicului general iranian Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in Orientul Mijlociu, relateaza AFP.

DUPA ASASINAREA GENERALULUI SOLEIMANI Iranul si SUA se ameninta reciproc

Presedintele american Donald Trump a avertizat recent ca Statele Unite au identificat 52 de obiective in Iran si le vor lovi foarte rapid si foarte dur daca Iranul va ataca personal sau tinte americane, conform BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )