Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alerta mondiala dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani. Ce se intampla cu preturile aurului si petrolului

Playtech Playtech,
Alerta mondiala dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani. Ce se intampla cu preturile aurului si petrolului

Consecintele asasinarii generalului Soleimani vor incepe sa se resimta cat de curand. Ce se intampla cu pretul aurului pe pietele internationale dupa ordinul lui Trump? Consecintele asasinarii generalului iranian Soleimani. Ce se intampla cu pretul aurului? Cotatia aurului la bursa de marfuri de la New York a incheiat ziua de vineri in crestere cu 1,6% . continuă pe Playtech

Echipa de fotbal a SUA si-a anulat un stagiu de pregatire in Qatar dupa uciderea lui Qasem Soleimani

Echipa nationala de fotbal a SUA si-a anulat, din motive de securitate, un stagiu de pregatire in Qatar dupa uciderea generalului iranian Qasem Soleimani, informeaza BBC.

Pretul petrolului a sarit si el in aer, dupa moartea generalului iranian Soleimani

Cotatia barilului de petrol a crescut vineri dupa ce anuntul mortii influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis mai devreme intr-un raid american la Bagdad, a provocat ingrijorari pe piata cu privire la o escaladare a tensiunilor in regiune, informeaza AFP.

Mai multe proteste au izbuncit in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului Qasem Soleimani, la nici 24 de ore dupa ce Liderul Suprem iranian il luase peste picior pe Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Mai multe demonstrantii au inceput in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului iranian Qasem Soleimani, o parte a protestatarilor caracterizandu-l drept erou, in timp ce altii sarbatorind uciderea.

Americanii si-au anulat cantonamentul din Qatar

Tensiunile aparute in Orientul Mijlociu dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani la ordinul direct al presedintelui american Donald Trump dau peste cap programul nationalei americane de fotbal.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Mesajul MAE, dupa uciderea generalului iranian. Romania este profund ingrijorata

MAE: Detensionarea in Orientul Mijlociu este esentiala pentru ca situatia de securitate sa nu se deterioreze.

Uciderea generalului iranian Soleimani: Seful diplomatiei americane le reproseaza europenilor ca nu au fost utili

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, i-a criticat pe europeni ca nu au fost la fel de utili, asa cum ar fi trebuit sa fie in cazul operatiunii de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani in Irak.

Secretarul de stat american a publicat un clip cu irakieni dansand pe strazi dupa moartea generalului iranian Soleimani (VIDEO)

Mike Pompeo, secretarul de stat american, a postat pe Twitter o inregistrare in care apar, sustine el, irakieni care danseaza pe strazi si celebreaza moartea generalului iranian Qassem Soleimani. Liderul militar.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generaluuil iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, ntr-un raid american la Bagdad. Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri sa razbune moartea lui Soleimani, informeaza AFP.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa ce SUA l-au ucis pe generalului iranian Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, intr-un raid american la Bagdad.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )