Libnet.ro
UNICEF

08:45

DUPA ASASINAREA GENERALULUI SOLEIMANI Iranul si SUA se ameninta reciproc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA ASASINAREA GENERALULUI SOLEIMANI Iranul si SUA se ameninta reciproc

Presedintele american Donald Trump a avertizat recent ca Statele Unite au identificat 52 de obiective in Iran si le vor lovi foarte rapid si foarte dur daca Iranul va ataca personal sau tinte americane, conform BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Alerta mondiala dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani. Ce se intampla cu preturile aurului si petrolului

Consecintele asasinarii generalului Soleimani vor incepe sa se resimta cat de curand. Ce se intampla cu pretul aurului pe pietele internationale dupa ordinul lui Trump? Consecintele asasinarii generalului iranian Soleimani. Ce se intampla cu pretul aurului? Cotatia aurului la bursa de marfuri de la New York a incheiat ziua de vineri in crestere cu 1,6% .

LIVETEXT Teheranul sustine ca Washingtonul i-a cerut sa se razbune proportional, dupa asasinarea lui Soleimani

Iranul a dat asigurari sambata ca Statele Unite i-au cerut sa se razbune proportional, dupa asasinarea intr-un raid american la Bagdad a puternicului general iranian Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in Orientul Mijlociu, relateaza AFP.

Uciderea generalului Soleimani. Iranul sustine ca SUA i-au cerut sa se razbune proportional. Ce a raspuns Teheranul

Iranul a transmis sambata ca Statele Unite i-au cerut sa se razbune proportional, dupa asasinarea intr-un raid american la Bagdad a influentului general iranian Qassem Soleimani.

Cum ar putea Iran sa atace America dupa asasinarea lui Soleimani

Asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani a pus pe ganduri o lume intreaga. Sunt multi care se aventureaza sa vorbeasca despre iminenta celui de-Al Treilea Razboi Mondial, desi.

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Asasinarea generalului Soleimani. Lovitura data de Donald Trump a unificat si a largit randurile retelei de de rezistenta, spun expertii

Presedintele american Donald Trump voia sa distruga coloana vertebrala a taberei siite anti-americane din Orientul Mijlociu asasinandu-l pe Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in regiune, dar aceasta lovitura a unificat si chiar a largit randurile retelei de rezistenta, potrivit expertilor, relateaza AFP.

Hezbollah - Armata americana va plati pretul pentru asasinarea generalului Soleimani

Seful Hezbollahului libanez, Hassan Nasrallah, a avertizat ca armata americana va plati pretul pentru ca l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si pe un inalt comandant irakian intr-un atac care a avut loc vineri la Bagdad, relateaza AFP.

Uciderea generalului Soleimani. Ambasadorul SUA, convocat la MAE irakian pentru un protest fata de incalcarea suveranitatii

Ministerul de Externe irakian a anuntat ca l-a convocat duminica pe ambasadorul SUA pentru a-i transmite acestuia un protest fata de incalcarea suveranitatii Irakului, in urma raidului aerian american in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP.

Dupa uciderea generalului Soleimani, sangerosul lider siit Moqtada Sadr si-a reactivat miliitiile care au semanat teroare in randurile soldatilor americani

Turbulentul lider siit Moqtada Sadr a dat vineri ordin combatantilor sai din Armata lui Mehdi sa tina aproape, reactivand astfel o militie oficial destructurata in urma cu aproape un deceniu si care a semanat teroare in randurile soldatilor americani in Irak, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )