Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gest istoric facut de Bill Gates. Vestea care schimba tot

Playtech Playtech,
Gest istoric facut de Bill Gates. Vestea care schimba tot

Presa internationala, cel putin de cand a inceput aceasta criza acorda mai multa atentie la ceea ce face Gates la nivel mondial decat ceea ce spune despre Statele Unite. O multime de oameni acorda atentie fiecarei declaratii facute de Bill Gates, miliardarul Americii din era coronavirusului, despre raspunsul Statelor Unite la pandemie. Ajutor benevol sau . continuă pe Playtech

Bill Gates: Gravitatea pandemiei Covid-19 in SUA a fost provocata de pasii gresiti facuti inca de la inceput

Fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, crede ca pasi gresiti facuti la inceputul pandemiei de coronavirus si lipsa unui program adecvat de testare a americanilor a facut ca pandemia de coronavirus sa afecteze Statele Unite atat de grav.

Bill Gates doneaza 150 de milioane pentru obtinerea vaccin anti-COVID ieftin

Bill Gates doneaza inca 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID. Suma va face ca viitorul vaccin sa coste doar 3 dolari. Fundatia lui Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri in 20 de ani, potrivit Mediafax. Bill Gates e hotarat sa faca vaccinul anti-Covid accesibil tuturor si pune la bataie 150 de milioane de dolari pentru asta. Banii vor merge catre Serum Institute, cel mai mare producator de vaccinuri, care va produce 100 de milioane de doze cu doar 3 dolari doza. Fireste, din momentul in care se va gasi un vaccin eficient.

Bill Gates vine cu cea mai ingrijoratoare premonitie despre pandemie. Ce se va intampla

Celebrul miliardar crede ca pandemia nu va putea fi depasita pana la finalul lui 2021 nici macar de cele mai bogate tari ale lumii. in schimb,este optimist cu privire la dezvoltarea tratamentului pentru noul Coronavirus si sustine ca pandemia va ajunge, in cele din urma, la un sfarsit, conform Business Insider. Bill Gates vine cu .

Bill Gates doneaza 150 de milioane de dolari pentru vaccinul impotriva COVID-19

Miscare fabuloasa in criza de coronavirus din lumea intreaga! Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, doneaza inca 150 de milioane de dolari pentru vaccinul impotriva COVID-19.

Bill Gates doneaza 150 de milioane pentru obtinerea vaccin anti-COVID ieftin

Bill Gates doneaza inca 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID. Suma va face ca viitorul vaccin sa coste doar 3 dolari.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Noul sef Dacia schimba tot. Vestea care ii afecteaza pe toti clientii

Luca de Meo, noul sef al Renault si Dacia vrea ca numarul masinilor mici sa scada, acestea urmand a fi inlocuite cu mai multe modele compacte. Noua strategie poate afecta puternic familia Dacia. Mai multe detalii, in continuare. Noul sef Dacia schimba strategia! Noul director general de la Renault, Luca De Meo, isi va reorienta .

Anunt de ultima ora al lui Steven Gerrard! Vestea care il afecteaza direct pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un inceput foarte modest de sezon la Glasgow Rangers. in primele trei partide la vicecampioana Scotiei, romanul este fara gol si pasa de gol. Sansele ca Ianis sa ramana titular pentru formatia pregatita de Steven Gerrard sunt din ce in ce mai mici. Asta chiar daca fanii ii acorda in continuare .

Veste de zile mari pentru soferi. Un roman, inventie care schimba tot in trafic

A aparut un sistem inteligent care vine in sprijinul tuturor soferilor. Cand vor fi in trafic, vor putea sa identifice din timp masinile serviciilor de urgenta iar totul se datoreaza unui student de la Facultatea de Inginerie din Galati. Veste de zile mari pentru soferi Cel care a reusit sa creeze acest sistem este Daniel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3873 seconds )