Libnet.ro
UNICEF

11:17

Simona Halep, mega reusita la final de an. Este prima in top. Felicitari!

Playtech Playtech,
Simona Halep, mega reusita la final de an. Este prima in top. Felicitari!

In sfarsit, o veste buna. Simona Halep a bifat o mega reusita la final de an si este prima in top. in ciuda pandemiei de coronavirus si a faptului ca tenisul mondial a avut de suferit, romanca a avut un 2020 de invidiat. Simona Halep, prima intr-un top important Desi este numarul 2 in clasamentul . continuă pe Playtech

VIDEO WTA a ales meciul anului 2020 - Simona Halep, protagonista

Pe final de an, WTA a inceput sa realizeze tot felul de topuri, iar forul mondial a prezentat si care a fost cel mai frumos meci din 2020. Simona Halep 2 WTA) a fost pe teren la acea partida, sportiva noastra avand o evolutie laudata de specialisti.

inca o pierdere financiara pentru Simona Halep: Asteptam anuntul oficial

Simona Halep se pregateste pentru noul sezon WTA, care nu va fi lipsit de problemele legate de pandemia de coronavirus. Turneul de la Australian Open a fost amanat pentru data de 8 februarie, iar alte competitii raman in mare pericol. Prima din 2021 care ar urma sa fie anulata este Indian Wells, poate cel mai .

Ce a spus Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar, si Maruta a fost uimit

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca rubrica Martea Neagra se bucura de un succes urias. Ceea ce i-a uimit, insa, pe telespectatorii Pro TV a fost declaratia facuta de Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar ce a spus criticul de moda, incat si Catalin Maruta a fost uimit. Ce .

Ce onoare pentru Simona Halep! WTA a facut anuntul surprinzator

Simona Halep a avut un sezon 2020 destul de bun, in care a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. S-a impus la Dubai, la Praga si la Roma. Pe de alta parte, cea mai mare dezamagire a venit la Roland Garros, unde a iesit inca din turul 3, invinsa clar de Iga Swiatek.

Sportivii romani, victimele rasismului. Cum au fost umiliti Adi Mutu, Simona Halep sau Banel Nicolita

Meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir a fost intrerupt din cauza unor remarci care au fost catalogate drept rasiste, din partea celui de-al patrulea arbitru, romanul Sebastian Coltescu. Acestea au starnit mai multe reactii in presa internationala. Sportivii romani, victime ale rasismului Miercuri, in urma incidentului de la Paris, Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal .

Dan Negru, lovitura soc din partea Pro TV. Este prima oara cand se intampla asta: razboiul ratingurilor a ajuns la alt nivel

Dan Negru primeste o lovitura zdravana din partea postului Pro TV. Se incearca un sabotaj? Ce restrictie noua au primit vedetele care se afla sub contract? Detalii despre ce se intampla acum cu prezentatorul de televziune. Dan Negru, lovitura de la Pro TV. A inceput razboiul rating-urilor? Disputa intre cele doua mari si iubite trusturi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )