Libnet.ro
UNICEF

20:00

Misiunea NASA care va dezvalui cele mai ascunse secrete ale planetei Marte

Playtech Playtech,
Misiunea NASA care va dezvalui cele mai ascunse secrete ale planetei Marte

NASA a inceput pregatirile finale pentru cel mai ambitios rover care ar trebui sa aterizeze pe Marte si sa dezvaluie, cu adevarat, ce se afla sub suprafata planetei. Roverul InSight a fost. continuă pe Playtech

Dacia si Epoca de Aur: Care sunt cele mai frumoase masini preferate de romani! (FOTO)

Masinile marca Dacia, de pe vremea regimului comunist din Romania, sunt unele care starnesc numeroase amintiri, chiar daca au fost si multe critici la adresa lor, potrivit PlayTech. De la Dacia la Trabant,.

ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt cele mai afectate zone!

Romania se va intoarce din nou, dupa o scurta perioada friguroasa, in zona temperaturilor situate cu mult peste media climatologica a perioadei. Astfel, temperatura aerului va avea valori semnificativ mai.

HOROSCOP. Cele mai ciudate lucruri despre nativii fiecarei zodii. Nu ai cum sa nu te regasesti

Fiecare dintre noi are o latura ciudata, care uneori este data chiar de catre astre. Iata care sunt cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie: HOROSCOP. Berbec: Se sperie de orice.

Insolventa in Romania, in deceniul post-criza: Cine cere acum insolventa si ce sectoare au ramas cele mai expuse

Piata de insolventa din Romania este, in prezent, una matura din punctul de vedere al companiilor intrate anual in insolventa raportat la numarul total de companii. Daca in 2008 erau creditorii cei care cereau insolventa, acum acest lucru este facut de debitori. in continuare, insa, exista cateva sectoare care raman cele mai expuse.

Fotografii nemaivazute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arata in copilarie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO

Fotografii neamivazute cu Jacqueline Kennedy au fost facute publice la o licitatie. Imaginile o prezinta la 16 ani pe cea care avea sa devina una dintre cele mai iubite si controversate prime doamne ale Americii.

Flight Refund: A crescut numarul incidentelor de zbor. Care sunt cursele aeriene cele mai afectate

Cresterea numarului de zboruri comerciale aduce cu sine si cresterea numarului de incidente. O analiza efectuata de Flight Refund arata care sunt rutele cele mai afectate din punct de vedere al numarului de incidente.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, de Cristian Mungiu, in top 100 cele mai bune filme intr-o limba straina, realizat de BBC. Care este filmul care a ocupat primul loc

Filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost inclus intr-un top realizat de BBC care include 100 cele mai bune filme din intreaga lume, in alta limba decat engleza. De realizarea clasamentului s-au ocupat 209 critici, din 43 de tari.

Vladimir Putin, prima reactie dupa ce Patriarhatul Moscovei a rupt legatura cu Constantinopol: Politizarea unui domeniu att de sensibil aduce ntotdeauna consecintele cele mai grave

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri fata de consecintele cele mai grave care pot aparea in urma diviziunilor intre Bisericile ortodoxe, dupa decizia Patriarhatului din Constantinopol de a recunoaste o biserica ortodoxa independenta in Ucraina, scrie AFP.

Cele mai mari companii care sponsorizeaza echipe sportive si turnee din Romania

Contractele de sponsorizare din industria sportiva raman de departe cele mai consistente din punct de vedere financiar. Se vehiculeaza sume uriase atunci cand este vorba despre sportivi cu performante la nivel mondial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )