Libnet.ro
UNICEF

06:30

S-a castigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este castigatorul

Playtech Playtech,
S-a castigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este castigatorul

Un barbat care a jucat un bilet norocos la categoria Joker a avut parte de un castig fabulos, de cateva milioane de euro. Suma castigata si oferita de catre Loteria Romana atinge valoarea record de 3,7 milioane de euro, iar castigatorul a fost anuntat de curand. Mai mult, cel care urmeaza sa intre in posesia . continuă pe Playtech

Loteria Romana: Report de 3,43 milioane de euro la Loto 649

Un report in valoare de peste 16,34 milioane lei aproximativ 3,43 milioane de euro) se inregistreaza la categoria I a jocului Loto 649 din cadrul tragerilor care vor avea loc joi, 21 noiembrie, informeaza luni Loteria Romana. La jocul Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,57 milioane de lei peste 330. 700 de euro).

LA NOUA LUNI Profitul brut al Alpha Bank Romania - 10,7 milioane euro

Profitul Alpha Bank Romania inainte de impozitare a fost de 10,7 milioane euro, in primele noua luni ale anului in curs, conform comunicatului transmis, aseara, de institutia de credit.

TOMIS PLUS INVESTESTE 20 MILIOANE EURO IN CONSTANTA Au inceput lucrarile la etapa a doua a proiectului rezidential Tomis Park

Tomis Plus, dezvoltatorul ansamblului rezidential Tomis Park din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in dezvoltarea locuintelor, cat si a facilitatilor din cadrul proiectului.

Creste productia de mitraliere la Uzina Mecanica Cugir. Licitatie de peste 4 milioane euro pentru un utilaj de forjat

Uzina Mecanica Cugir investeste 4,3 milioane de euro intr-un utilaj de forjat tevi de arma la rece, pentru mitraliere calibrumare si tun de aviatie.

ADRIAN OROS: Sprijinul alocat programului pentru sustinerea apiculturii ar putea creste la 60 milioane euro

Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat miercuri ca sustine propunerea Comisiei Europene exprimata in cadrul Reuniunii AgriFish de a creste sprijinul financiar alocat programului dedicat sustinerii apiculturii, de la 40 la 60 de milioane de euro pe an, dupa anul 2022.

incepe faza a doua din proiectul rezidential Tomis Park Constanta, investitie de 20 milioane euro in 252 de apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in dezvoltarea locuintelor cat si a facilitatilor din cadrul proiectului, a anuntat, luni, compania, potrivit News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )