Libnet.ro
UNICEF

08:45

Americanii ti-au facut cel mai tare SUV 66 si e scos la vanzare

Playtech Playtech,
Americanii ti-au facut cel mai tare SUV 66 si e scos la vanzare

Un SUV 6x6 este visul oricarui iubitor de masini off-road, iar americanii ti-au facut unul pe placul tau. E imens cat un camion, dar nimic nu se compara cu experienta traita la volanul. continuă pe Playtech

Cifre excelente pentru Dacia pe cea mai importanta piata auto din Europa in 2018! Duster a depasit cel mai vandut SUV in 2017, dar nici Sandero nu sta rau deloc

Cea mai mare piata auto de pe batranul continent ne aduce o veste buna! Profit. ro anunta ca Dacia Duster a fost, in anul 2018, unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, acolo unde a depasit.

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Cel mai aplaudat discurs: Donald Tusk a dat clasa politicienilor romani

Romania a preluat oficial, joi seara, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Au rostit discursuri Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Florin Iordache, Antonio Tajani, Donald Tusk, Jean Claude Juncker si Viorica Dancila. Cel mai aplaudat discurs.

La Stampa: Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad, cel mai bun aliat din Europa este Spania

A privi spre est nu este chiar cel mai bun lucru pe care-l putem face. Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria) si ar face mai bine sa se alieze cu Franta, Germania si Spania. Pentru a schimba lucrurile in Europa, adevaratii parteneri se afla la Paris, Berlin si Madrid, spune Almut Moller, seful biroului de la Berlin al Consiliul European pentru Relatii Externe Ecfr), potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

Productia de titei a Norvegiei, la cel mai redus nivel

Productia de titei a Norvegiei in 2019 va fi mai mica decat s-a estimat anterior si se va situa la cel mai redus nivel din ultimele trei decenii, dar s-ar putea redresa in urmatorii ani, a anuntat astazi Directoratul norvegian al petrolului NPD), transmite Reuters.

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului.

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

DANCILA: Cel mai dificil dosar este Cadrul financiar multianual

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca cel mai dificil dosar pe care va trebui sa il gestioneze Romania in perioada in care detine presedintia Consiliului Uniunii Europene este Cadrul financiar multianual.

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme n 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, la Riga, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria. Pentru a se intampla acest lucru, Bulgaria ar trebui sa primeasca in vara unda verde pentru intrarea in ERM II, mecanismul ratelor de schimb, scrie Standart, citat de Rador.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )