Libnet.ro
UNICEF

16:45

Noi detalii despre Elena Udrea si Bica: in ce conditii vor sta doua luni in inchisoare

Playtech Playtech,
Noi detalii despre Elena Udrea si Bica: in ce conditii vor sta doua luni in inchisoare

Arestarea lui Elena Udrea continua sa faca valuri in online, in timp ce romanii se gandesc cu emotie la rezultatele referendumului anti-gay din weekend. Au fost arestate de doar 24 de ore, dar situatia in care se afla Elena Udrea si Alina Bica intr-o inchisoare din Costa Rica a fost diseminata cu atentie de majoritatea [] . continuă pe Playtech

Noi detalii despre retinerea Elenei Udrea si Alinei Bica. Cele doua au fost ridicate in urma solicitarii de extradare trimisa de ministerul Justitiei. Actele au ajuns abia acum

Elena Udrea si Alina Bica sunt in arestul politiei din Costa Rica. Cele doua au fost ridicate de pe strada, legitimate si duse la sectie. in imagini se vede clar cum Elena Udrea este inconjurata de agentii.

Noi DETALII despre BOALA de care sufera Silvia Dumitrescu: NU ARE LEAC!

Silvia Dumitrescu a facut dezvaluiri despre boala de care sufera, aceasta declarand trebuie sa urmeze tratament tot timpul. Mie mi s-a intamplat sa ma sune din familie multi, speriati. Eu nu am o viata.

Noi detalii despre protestatarul care a lovit un jandarm cu piciorul, la mitingul din 10 august. Barbatul a fost arestat

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a protestatarului retinut joi pentru ultraj si pentru tulburarea ordinii si linistii la mitingul din 10 august. Decizia.

Teodor Melescanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Suntem pe ultimii metri

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, joi, ca finalizarea analizei privind oportunitatea mutarii ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, se afla pe ultimii metri. Stiu.

Noi detalii despre jandarmerita batuta la protestul din 10 august. A fost trecuta pe tratament psihiatric

Stefania, tanara jandarmerita agresata pe 10 august in Piata Victoriei, s-a prezentat la medic la o luna si jumatate dupa incidentele de la proteste. Tanara acuza atunci dureri cervicale si a fost.

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] .

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni n Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a decis o instanta judiciara, conform site-urilor de stiri CRhoy. com si AmeliaRueda. com, citate de Mediafax.

Interpol: Doua luni de arest in Costa Rica pentru Elena Udrea si Alina Bica (VIDEO)

Elena Udrea si Alina Bica vor sta doua luni dupa gratii in Costa Rica dupa ce au fost retinute vineri dimineata de catre Interpol. in acest interval, autoritatile de la Bucuresti trebuie sa obtina ex.

FOTO Elena Udrea si Alina Bica au fost duse in fata judecatorilor cu propunere de arestare

Elena Udrea si Alina Bica vor fi prezentate, joi seara, in fata unei instante din Costa Rica, cu propunere de arestare preventiva, pe numele celor doua fiind emis, miercuri seara ora locala) o ordonanta de retinere.

Elena Udrea si Alina Bica, prezentate n aceasta seara n fata instantei cu propunere de arestare

Elena Udrea si Alina Bica vor fi prezentate, joi seara, in fata unei instante din Costa Rica, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce acestea au fost retinute miercuri seara in San Jose, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )