Libnet.ro
UNICEF

17:15

Noi DETALII despre BOALA de care sufera Silvia Dumitrescu: NU ARE LEAC!

B1 B1,
Noi DETALII despre BOALA de care sufera Silvia Dumitrescu: NU ARE LEAC!

Silvia Dumitrescu a facut dezvaluiri despre boala de care sufera, aceasta declarand trebuie sa urmeze tratament tot timpul. Mie mi s-a intamplat sa ma sune din familie multi, speriati. Eu nu am o viata. continuă pe B1

Noi detalii despre femeia care a fost gasita moarta in Arges. Marturia cutremuratoare a mamei Andreei

Parintii Andreei Turlea, tanara ucisa in localitatea argeseana Calinesti, sunt ingenuncheati de durere. Imaginea cu fiica lor zacand intr-o balta de sange in casa nu o vor putea uita vreodata si se.

TRAGEDIE in LUMEA MANELELOR! Sfarsit pentru regele NICOLAE GUTA! Detalii despre BOALA cumplita de care sufera! Fanii sunt in lacrimi

Detalii incendiare desapre viata amoroasa a lui Nicolae Guta au iesit la iveala! Manelistul, implicat in prezent indtr-o srelatie cu Cristina a intrat in depresie, in conditiile in care nu mai poate face.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

Ce este hernia de disc, boala de care sufera Simona Halep

Simona Halep a anuntat marti ca sufera de hernie de disc dupa recentele retrageri din motive medicale de pe teren. Hernia de disc reprezinta o afectiune de natura neurologica ce se caracterizeaza prin alunecarea.

Dezvaluire socanta despre soferul care a provocat tragedia pe DN1, soldat cu trei morti

Dezvaluire socanta despre soferul care a provocat tragedia din judetul Cluj, soldat cu trei morti. Se pare ca acesta ar fi consumat droguri inainte de a intra pe contrasens si a provoca cumplitul.

Sabina Iosub, detalii despre dezbaterea exploziva de la Strasbourg

Dezbatere exploziva despre Romania in aceasta seara la Strasboug. Situatia din tara noastra va fi discutata in comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne. La dezbatere va fi prezent si pr.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )