Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un pusti de 8 ani, cel mai bine platit YouTuber: SUMA URIASA castigata din cele 35 de MILIARDE de vizualizari (VIDEO)

B1 B1,
Un pusti de 8 ani, cel mai bine platit YouTuber: SUMA URIASA castigata din cele 35 de MILIARDE de vizualizari (VIDEO)

Cel mai bine platit star pe YouTube, in 2019, este un baietel in varsta de 8 ani, noteaza B1 TV. Acesta a castigat 26 de milioane de dolari datorita canalului sau de pe platforma online, pe care sunt. continuă pe B1

Ioana Constantin (PMP): Din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii 20 de ani. Revenirea la alegeri in 2 tururi, o obligatie

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, a tras un semnal de alarma si a explicat ca din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii.

China interzice pescuitul in fluviul Yangtze, al treilea cel mai lung din lume

Odata cu intrarea in 2020, chinezii nu vor mai putea pescui in cel mai lung fluviul al tarii si al treilea din lume, fluviul Yangtze, deoarece guvernul a interzis activitatile de pescuit in apele sale timp de zece ani pentru a-i proteja biodiversitatea.

Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Dan Petrescu 52 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a anuntat ca, din punctul lui de vedere, cel mai bun tehnician din istoria Romaniei este fostul selectioner Anghel Iordanescu.

Ce specificatii va avea Samsung S11 Plus, cel mai performant model

Samsung S11 va fi un telefon performant. Va fi insa disponibil in trei versiuni si nu toate vor fi la fel. De unde si interesul pentru S11 Plus despre care se zvoneste ca va fi cel mai.

Scandalurile care au zdruncinat CASA REGALA in 2019: An ORIBIL pentru Regina Elisabeta. Cine a suparat-o cel mai mult pe suverana (FOTO)

2019 a fost un an negru pentru monarhia britanica, plin de scandaluri din care cel mai mult a avut de suferit mandria reginei Elisabeta. Cunoscutul scriitor englez si editorialist A. Wilson a publicat o.

Airbus devine cel mai mare producator de avioane din lume

Airbus a devenit cel mai mare producator de avioane din lume pentru prima oara din 2011, cu 863 de a.

Eugen Tomac a facut analiza politicienilor activi in 2019: Orban, cel mai norocos

Liderul PMP Eugen Tomac, a scris, joi, pe Facebook, ca cel mai slab politician de anul trecut a fost.

Turcia ia in calcul trimiterea de trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc ar putea aproba si cel mai probabil ca o va si face) o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost.

Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Codul PIN a devenit alaturi de CNP cel mai comune cod pe care trebuie sa il foloseasca o persoana in viata de zi cu zi. PIN este acronim al sintagmei engleze Personal Identification Number in romana Numar Personal de Identificare) si poate avea o lungime cuprinsa intre 4 si 12 cifre.

Eugen Tomac: Cel mai slab politician a fost Viorica Dancila!

Eugen Tomac, liderul PMP, face o retrospectiva politica a anului 2019 in care ataca dur fosta conducere a PSD. Acesta spune ca cel mai slab politician al anului a fost Viorica Dancila iar actualul premier Ludovic.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )