Libnet.ro
UNICEF

01:05

Airbus devine cel mai mare producator de avioane din lume

România Liberă România Liberă,
Airbus devine cel mai mare producator de avioane din lume

Airbus a devenit cel mai mare producator de avioane din lume pentru prima oara din 2011, cu 863 de a. continuă pe România Liberă

Cel mai mare spital din Buzau anunta concurs pentru angajarea a sapte medici

Spitalul Judetean Buzau organizeaza concurs pentru ocuparea a sapte posturi de medici pentru sectiile unde exista deficit. Taxa de concurs este de 150 de lei.

Cel mai mare succes teatral romanesc, peste hotare, din 2019. Povestea printesei deocheate a fost aplaudata de inalti oficiali europeni la Bruxelles

1200 de spectatori, diplomati, politicieni de rang inalt, oameni de cultura si de afaceri s-au bucurat, la Bruxelles, de spectacolul Povestea printesei deocheate, productie a Teatrului Radu Stanca. Spectacolul regizat de Silviu Purcarete, cu o scenografie semnata de Dragos Buhagiar, a avut trei reprezentatii, in decembrie, in cadrul Festivalului Europalia.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat.

Ioana Constantin (PMP): Din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii 20 de ani. Revenirea la alegeri in 2 tururi, o obligatie

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, a tras un semnal de alarma si a explicat ca din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii.

Romanii au cheltuit cel mai putin dintre europeni pentru mesele in oras in 2018, potrivit Eurostat

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a cheltuielilor alocate meselor in oras intre anii 2008 si 2018. Ponderea acestora a fost de 1,9% din totalul cheltuielilor gospodariilor in 2018, cel mai scazut nivel din randul statelor Uniunii Europene, fata de 2,9% in 2008, arata un raport al Eurostat.

Presedintele Frantei si cel al Egiptului indeamna la cea mai mare retinere in fata riscului unei escaladari militare in Libia

Presedintii francez Emmanuel Macron si egiptean Abdel Fattah el-Sisi au discutat la telefon despre riscurile unei escaladari militare in Libia si au indemnat toti actorii internationali si libieni . ) la cea mai mare retinere, a anuntat luni presedintia franceza, relateaza AFP.

VIDEO Diskoteka Festival 2019, cel mai mare festival dedicat muzicii retro, se vede la TVR 1 si pe YouTube

Boney M, Thomas Anders, Alphaville, Sandra sau Sabrina, in casele romanilor, la ceas de sarbatoare. Pana in 4 ianuarie, TVR 1 prezinta concertele de la editia inaugurala a Diskoteka Festival de la Timisoara.

LG anunta cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumparaturi

LG incearca intrarea intr-o noua categorie de produse cu ajutorul unui mastodont ce pare sa fie semnificativ mai mare decat un frigider cu doua usi. in cazul in care ai o afinitate pentru.

Medic: Numarul imbolnavirilor de gripa va fi mai mare in acest an Cand va fi varful sezonului de imbolnaviri

Numarul imbolnavirilor de gripa va fi mai mare in acest an, spune presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El afirma ca in acest sezon a crescut numarul celor care s-au vaccinat, insa nu este suficient pentru acoperirea tintei recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )