Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primele emoji din lume vor fi expuse alaturi de tablouri semnate Picasso

Playtech Playtech,
Primele emoji din lume vor fi expuse alaturi de tablouri semnate Picasso

Primele emoji din lume, precursoarele zambaretilor din prezent,au obtinutstatutul de arta si au fotexpuse la Muzeul de Arta Moderna MoMA) din New York, arata stiridinlume. ro. Celebrul muzeu american a reusit sa obtina permisiunea legalapentru a expune primele emoji din lumein cadrul colectiei permanente, chiar langa opere semnate de pictori celebri, precumPablo Picasso si Jackson Pollock, []. continuă pe Playtech

VIDEO Boiler Room va construi prima sala din lume in care vor fi transmise concerte in realitate virtuala

Boiler Room, o platforma care difuzeaza muzica online, a anuntat ca va construi prima sala de concerte din lume in care vor fi transmise show-uri in realitate virtuala VR) si a promis fanilor ca ii va duce la petreceri organizate in cealalta jumatate a Globului, informeaza publicatia BBC, citat de News. ro.

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

Poarta BIKINI pentru barbati si e suspectata ca ar avea PENIS! Cea mai SEXY femeie din lume in 2015, criticata pentru pozele deocheate de pe Instagram (FOTO)

Michelle Keegan, actrita britanica cotata drept cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2015 de catre revista FHM For Him Magazine), a fost criticata dur de internauti. Cu toate ca isi petrece.

Cel mai bogat om din lume, Bill Gates, marturiseste de ce nu isi va lasa averea in mainile copiilor (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, afaceristul Bill Gates, a anuntat ca, dupa moartea sa, vrea sa-si lase toata averea oamenilor saraci. Fondatorul Microsoft este tatal a trei copii, Jennifer 20 de ani), Rory 17.

Doar jumatate dintre dispozitivele mobile din lume sunt protejate impotriva infractionalitatii cibernetice - studiu

Jumatate dintre dispozitivele mobile din toata lumea sunt expuse riscului amenintarilor malware, pentru ca nu sunt protejate adecvat, arata cea mai recenta cercetare Kaspersky Lab . Studiul evidentiaza un nivel scazut de informare privind modalitatile de a proteja eficient dispozitivele mobile.

EXCLUSIVITATE. Geniu anti-hacking: Guverne din lume au platit companii pentru a livra solutii de spionare a propriilor cetateni. Entitati private puternice cotrobaie si ele prin datele tale. Cum poti sa te aperi de cei care iti violeaza intimitatea virtua

Un specialist de origine romana in solutia IT anti-hacking a explicat, intr-un interviu exclusiv pentru Romania libera, cum se poate apara o persoana impotriva celor care vor sa-i urmareasca viata virtuala, fie ca sunt persoane private sau de stat.

Patru universitati din Romania, incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume

Patru universitati din Romania au fost incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume, realizat de site-ul american US News. Este vorba despre Universitatea Babes-Bolyai.

Gabriela Firea: Am propus un proiect de hotarare prin care toate spitalele din Capitala vor fi dotate la standarde europene (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit vineri in platoul Stirilor B1 TV, despre situatia celor 19 spitale din Bucuresti care sunt in administrarea Minicipalitatii. Edilul a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )