Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriela Firea: Am propus un proiect de hotarare prin care toate spitalele din Capitala vor fi dotate la standarde europene (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Am propus un proiect de hotarare prin care toate spitalele din Capitala vor fi dotate la standarde europene (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit vineri in platoul Stirilor B1 TV, despre situatia celor 19 spitale din Bucuresti care sunt in administrarea Minicipalitatii. Edilul a. continuă pe B1

Gabriela Firea: Nu as putea sa fiu o varianta de premier. Eu am obtinut votul bucurestenilor si imi doresc sa duc acest mandat la bun sfarsit(VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vienri pentru Stirile B1 TV ca nu isi dorestre sa fie premier dupa alegerile din decembrie pentru ca astfel ar insemna sa insele.

Iohannis a promulgat legea prin care bugetarii cu titlu de doctor primesc un spor de 15 la suta la salariu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care bugetarii care poseda titlul stiintific de doctor primesc un spor de 15 la suta din salariul de baza.

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Ponta de suspendare a ordinului prin care i s-a retras titlul de doctor

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Guvernul adopta programul prin care prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant vor primi o masa calda gratuita

Premierul Dacian Ciolos a declarat, in debutul sedintei de guvern, ca va fi aprobata Ordonanta de urgenta pentru programul pilot prin care se va acorda o masa calda sau un pachet alimentar in fiecare zi la scoala pentru prescolarii si elevii din 50 de.

Petre Toba a contestat decizia CNATDCU prin care s-a stabilit ca a plagiat (VIDEO)

Petre Toba nu este de acord cu decizia Consiliului de atestare a titlurilor de doctor. Fostul ministru de Interne a contestat decizia institutiei, prin care se stabileste ca a plagiat in lucrarea de doctorat.

Radu Banciu: Klaus Iohannis nu a facut nimic de cand e presedintele Romaniei, nici in bine, nici in rau. Nici el, nici Ciolos nu au gasit o formula, in acest an de coabitare, prin care sa ramana ceva dupa ei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al tarii, in contextul in care acesta a declarat ca legea.

Marturii cutremuratoare si drama prin care inca trec supravietuitorii din iadul din Colectiv: Un film documentar arata povestile unora dintre ei - VIDEO

30 octombrie - noaptea care a pus in miscare o tara intreaga. Tragedia din clubul Colectiv a starnit reactii, emotii puternice, a dus la demisii, arestari si inchideri de localuri.

Afacerile prin care patriotul de mucava Ghita este conectat la sfera de influenta a Kremlinului. Cum a ajuns mogulul crescut de SRI sa faca jocul lui Putin. Asesoft, pe statul de plata al Lukoil

Deputatul este conectat prin fire discrete, dar solide la sfera de influenta a Kremlinului. Dupa intrarea in Partidul Romania Unita PRU), infiintat de Bogdan Diaconu, Ghita s-a lipit si de extremistii controlati de regimul lui Putin. Nu pe gratis insa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3315 seconds )