Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unealta creata de Google iti poate transforma cele mai urate desene in opere de arta

Playtech Playtech,
Unealta creata de Google iti poate transforma cele mai urate desene in opere de arta

Ia-ti adio de la desenele nereusite, inteligenta artificiala creata de Google iti poate transforma chiar si cele mai urate creatiiin adevarate opere de arta. AutoDraw este un instrument de pe web, creat de Google, si care interpreteaza cu rapiditate desenele pe care le realizezi, inlocuindu-le cu randari artistice. Programul pe baza de inteligenta artificiala cauta []. continuă pe Playtech

Cele mai bune jocuri din 2017 conform Bafta Games Awards

Desi s-a incheiat sezonul decernarilor de premii din industria cinematografica, Bafta Games Awards tocmai a stabilit cele mai bune jocuri din 2017. in fiecare saptamana se lanseaza noi jocuri video. La ora actuala, exista atat de multe platforme si dezvoltatori, incat a devenit aproape imposibil sa stabilesti care sunt cele mai bune jocuri din 2017.

Nominalizari BAFTA TV 2017: care sunt cele mai bune seriale ale momentului VIDEO

Drama despre tineretea Reginei Elisabeta a II-a a primit cele mai multe nominalizari la Premiile BAFTA TV 2017. Va prezentam in continuare productiile si vedetele de televiziune care vor concura la editia din acest an.

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

in perioada Pastelui, CFR Calatori suplimenteaza cu peste 8.000 de locuri trenurile catre cele mai solicitate destinatii

CFR Calatori va suplimenta, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii, cu peste 8. 000 de locuri. Totodata, calatorilor li se recomanda achizitionarea din timp a biletelor, intrucat aproape toate agentiile de voiaj vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

Dupa ce a impodobit Bucurestiul de Paste, primarul Capitalei propune acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti, iar ca stimulent pentru.

Una dintre cele mai CUNOSCUTE sotii de fotbalisti si-a folosit decolteul pentru a negocia cu un taximetrist (FOTO)

Una dintre cele mai cunoscute sotii de fotbalisti a fost surprinsa in timp ce negocia cu un taximetrist tariful pentru a ajunge acasa. Este vorba de Leta Ilie, fosta sotie a lui Sabin Ilie. Aceasta a fost.

A fost descoperita una dintre cele mai vechi asezari din America de Nord

Un sat antic, considerat a fi una dintre cele mai vechi asezari din America de Nord, a fost descoperit in timpul unei excavari. Excavarile au avut loc pe o insula dinColumbia Britanica, o regiune din vestul Canadei. Satul pare sa aiba o vechime de aproximativ 14. 000 de ani, si a fost intr-o zona stancoasa de [].

Urari de Florii 2017. Cele mai calde Urari de Florii 2017

Urari de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Urari de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

Sms-uri de Florii. Cele mai frumoase Sms-uri de Florii

Sms-uri de Florii. inainte de Paste e momentul potrivit pentru cele mai simpatice Sms-uri de Florii. Trimite Sms-uri de Florii pline de bucurie si caldura catre cei pe care ii pretuiesti. Trimite.

Urari de Florii. Trimite cele mai generoase Urar de Florii celor dragi

Urari de Florii. De Florii, trimite cele mai calde Urari de Florii celor dragi care-si sarbatoresc ziua de nume. E un moment de Sarbatoare in Postul Pastelui, e un moment potrivit pentru a pune in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )