Libnet.ro
UNICEF

06:00

Taxa de coronavirus introdusa in restaurantele din Europa: de ce nu o vom vedea in Romania

Playtech Playtech,
Taxa de coronavirus introdusa in restaurantele din Europa: de ce nu o vom vedea in Romania

Mai multe tari europene au introdus taxa de coronavirus, pentru a compensa pierderile din perioada pandemiei inregistrate de restaurante, baruri, dar si saloane de coafor sau frizerii. in. continuă pe Playtech

Primul stat din Europa care a scapat complet de coronavirus

Muntenegru este primul stat din Europa care reuseste sa invinga temutul virus, la 68 de zile de la depistarea primelor cazuri de Covid-19 pe teritoriul sau. De 20 de zile, in Muntenegru nu au mai fost raportate noi imbolnaviri.

Muntenegru devine primul stat liber de coronavirus din Europa

Statul Muntenegru nu mai avea, duminica, pe teritoriul sau nicio persoana confirmata ca fiind infectata cu coronavirusul SARS-CoV-2, devenind astfel prima tara din Europa libera de coronavirus, la 68 de zile dupa ce a inregistrat primul sau caz de COVID-19, arata datele Institutului de sanatate nationala al Muntenegrului IJZ), citate luni de agentia croata de presa HINA.

Primul mare festival din Europa Centrala si de Est organizat online, in luna iunie

Festivalul International de Teatru de la Sibiu FITS) devine primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrala si de Est care in acest an va avea loc online, in perioada 12-21 iunie, au anuntat joi organizatorii. Editia online va include 138 de evenimente din 30 de tari - peste 14. 400 de minute de teatru, dans, muzica, circ contemporan sau spectacole pentru copii, care vor fi difuzate gratuit.

COVID-19: Turismul din Europa, in pericol din cazua lipsei de coordonare a guvernelor in privinta deschiderii sezonului estival

Sectorul turismului din Europa este in pericol si risca sa fie eclipsat de alte destinatii globale, deoarece guvernele nu s-au coordonat in ceea ce priveste masurile deredeschiderela timp a sezonului.

Emmanuel Macron: Franta va deveni principalul producator de masini ecologice din Europa

Franta isi propune sa devina principalul producator de masini ecologice din Europa, cu obiectivul fabricarii a un milion de astfel de vehicule in urmatorii cinci ani, afirma presedintele Frantei, Emmanuel Macron.

Franta isi propune sa devina principalul producator de masini ecologice din Europa Ambitia lui Macron

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca are ambitia ca Franta sa produca peste un milion de vehicule ecologice, cu motoare electrice si hibride, in urmatorii cinci ani si sa devina astfel cel mai mare producator de masini eco din Europa, potrivit Le Figaro.

Tara care a invins epidemia de Covid-19. Muntenegru, primul stat din Europa liber de coronavirus

Un prim stat european anunta ca nu mai are niciun caz de coronavirus. Este vorba despre micul stat balcanic Muntenegru. Autoritatile de la Podgorita au declarat duminica faptul ca nu mai exista pe teitoriul.

Presedintii Parlamentelor din Franta si Germania fac un apel comun la redeschiderea frontierelor din Europa

Presedintele Adunarii Nationale a Frantei, Richard Ferrand, si omologul sau german, Wolfgang Schaeuble, presedintele Bundestag, lanseaza marti un apel la redeschiderea cat mai rapida a frontierelor din Europa, dupa cateva saptamani de restrictionare a circulatiei din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )