Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adevarata cauza a mortii lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvaluiri de ultima ora

Playtech Playtech,
Adevarata cauza a mortii lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvaluiri de ultima ora

S-a aflat adevarata cauza a mortii liderului clanului Duduianu. Avocatul familiei a dezvaluit ca interlopul nu ar fi murit in urma consumului de droguri sau a unui atac de cord, asa cum se vehicula. Despre ce este vorba, de fapt, aflati in paragrafele urmatoare. Care este adevarata cauza a mortii lui Emi Pian Avocatul clanului . continuă pe Playtech

Care a fost cauza mortii interlopului Emi Pian. Raportul preliminar al medicilor legisti

Medicii legisti au dat verdictul in cazul uciderii interlopului Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian. Concluziile autopsiei ar putea rasturna intreaga ancheta, pentru ca barbatul nu a murit din cauza ranilor pr.

UPDATE Tatal interlopului Emi Pian a facut infarct in puscarie, dupa ce a aflat de decesul fiului sau

Nicolae Duduianu, tatal interlopului Emi Pian ucis in aceasta dimineata intr-o rafuiala, a facut infarct in penitenciarul Rahova cand a aflat de moartea fiului sau cel mare.

Secretul a iesit la iveala! Legatura nebanuita dintre Liviu Dragnea si Emi Pian

Vestea mortii lui Emi Pian a gzuduit lumea interlopa, dar a facut valuri si in penitenciarele din tara! Printre cei care au primit cu regret vestea mortii interlopului de 39 de ani se pare caeste chiar si Liviu Dragnea, cu care s-a aflat acum ca avea relatii destul de stranse. Iata care a fost legatura .

Cine ii va lua locul lui Emi Pian. Testamentul infiorator lasat de interlop

S-a aflat cine ii va lua locul lui Emi Pian la conducerea temutului clan Duduianu. Noul lider are doua directii mari pe care va merge, imediat cum va trece la conducere: razbunarea mortii lui Emi Pian si recuperarea banilor dati cu camata, sume care ar ajunge la ordinea milioanelor de euro. S-a aflat cine ii .

Cine a aparut la priveghiul lui Emi Pian. Multi au fost socati sa il vada chiar acolo

Telenovela mortii lui Emi Pian pare-se ca i-a o alta intorsatura, in lumina unor noi informatii aparute recent in presa, dar despre asta si despresurprizele zilei de ieri, in articolul de mai jos. Din arest la priveghiul lui Emi Pian Cu aproape o luna in urma doua personaje importante din Clanul Duduienilor intrau pentr 30 .

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Lovitura de teatru in cazul tatalui lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Imediat dupa anuntul dramaticului sfarsit al liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a aparut zvonul mortii tatalui acestuia, aflat in penitenciarul Rahova. Autoritatile penitenciarului nu au dat niciun comunicat in dimineata zilei de marti prin care sa infirme sau sa confirme informatiile. Zvonurile despre decesul batranului Duduianu false Noaptea de luni spre marti, 4 august, a .

Autopsia lui Emi Pian scoate la iveala un detaliu socant. Ce l-a ucis de fapt pe celebrul interlop!

Interlopul Florin Mototolea zis Emi Pian nu ar fi murit din cauza sectionarii arterei femurale, ci in urma unui infarct. Totul a pornit de la agresiunea pe care ar fi savarsit-o suspectul Gheorghe Richard Emilian, care se afla in Arestul Politiei Capitalei si va fi dus la mandat pentru arestare.

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )