Libnet.ro
UNICEF

06:46

Cine ii va lua locul lui Emi Pian. Testamentul infiorator lasat de interlop

Playtech Playtech,
Cine ii va lua locul lui Emi Pian. Testamentul infiorator lasat de interlop

S-a aflat cine ii va lua locul lui Emi Pian la conducerea temutului clan Duduianu. Noul lider are doua directii mari pe care va merge, imediat cum va trece la conducere: razbunarea mortii lui Emi Pian si recuperarea banilor dati cu camata, sume care ar ajunge la ordinea milioanelor de euro. S-a aflat cine ii . continuă pe Playtech

Cine a aparut la priveghiul lui Emi Pian. Multi au fost socati sa il vada chiar acolo

Telenovela mortii lui Emi Pian pare-se ca i-a o alta intorsatura, in lumina unor noi informatii aparute recent in presa, dar despre asta si despresurprizele zilei de ieri, in articolul de mai jos. Din arest la priveghiul lui Emi Pian Cu aproape o luna in urma doua personaje importante din Clanul Duduienilor intrau pentr 30 .

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este infiorator

Emi Pian, liderul gruparii Duduianu din Capitala, ucis azi-noapte de un rival, juca sume uriase la barbut. Chiar acest joc de noroc i-a adus sfarsitul.

Cine era Emi Pian, interlopul omorat aseara. Cum a devenit foarte cunoscut

In noaptea de 3 spre 4 august, liderul clanului Duduianu a fost ucis in urma unei incaierari cu membrul unui alt clan, dupa o partida de barbut esuata. Emi Pian avea 39 de ani si era recunoscut ca fiind unul din cei mai violenti si influenti interlopi din Bucuresti. Cine era Emi Pian, interlopul omorat .

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel .

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul.

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital.

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legatura cu Florin Salam si Jador

Lumea interlopa este in stare de soc, dupa ce unul dintre cei mai temuti lideri ai sai a fost ucis in aceasta dimineata. Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost executat pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti de un cunoscut al sau.

Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

Apar noi informatii in cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopa, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea,a ajuns la spital in dimineata zilei de marti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )