Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deadpool deschide topul celor mai piratate filme din 2016

Playtech Playtech,
Deadpool deschide topul celor mai piratate filme din 2016

Amatorii de piraterie au avut un an foarte bun in 2016, iar Deadpool se pare ca a fost primul pe lista preferintelor cand vine vorba de filme. Desi se fac eforturi semnificative pentru scaderea ratei pirateriei la nivel global, foarte multi internauti continua sa foloseasca reteaua globala de site-uri de torrent pentru a-si satisface nevoie []. continuă pe Playtech

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume in 2016: Fotbalul ramane sportul-rege, dar avem si surprize pe lista

2016 a fost un an in care Cristiano Ronaldo i-a luat fata lui Lionel Messi din toate punctele de vedere, ceea ce se reflecta si in clasamentul veniturilor.

Lista celor mai bune 20 de medicamente pentru dureri |Top 10 CELE mai CITITE articole

Migrene. Durere de spate. Artrita. Dar care este cea mai potrivita pastila pentru a va elibera de durere? Oamenii de stiinta au realizat, in premiera, un ghid al celor mai eficace, dar si al celor mai proaste medicamente antialgice.

Lira turceasca, cea mai semnificativa depreciere din randul valutelor globale importante

Lira turceasca a inregistrat marti cel mai semnificativ declin din randul tuturor valutelor globale importante, dupa o scadere de 1,6% la un nou nivel record, dupa ce inflatia a accelerat peste estimari in decembrie iar atentatul din noaptea de Revelion de la Istanbul a afectat increderea investitorilor, potrivit Bloomberg.

Pretul petrolului, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni

Pretul petrolului a atins astazi, in prima zi de tranzactii a anului 2017, cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Aceasta crestere este sustinuta de sperantele investitorilor ca acordul de reducere a productiei al statelor din OPEC si din afara organizatiei, intrat in vigoare duminica, sa reduca supraoferta din piata, transmite Reuters.

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

Noutati fiscale de care ar trebui sa tineti seama: In declaratia 205 nu se mai declara veniturile din salarii, restul stopajului la sursa fiind declarat prin acelasi formular (Ordin al presedintelui ANAF)

In declaratia 205 nu se mai declara veniturile din salarii restul stopajului la sursa fiind declarat prin acelasi formular), iar declaratia cu venitul nerezidentilor este numerotata cu nr. 207, ea devenind declaratie informativa cu amenda usturatoare in caz de nedepunere, potrivit Ordinul ce aproba formulare pentru declaratiile fiscale 200, 201, 204, 205, 207 depuse din 2017, publicat in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintlui ANAF, asa cum a aparut in Monitor.

Cele mai bune momente din Revelioanele de altadata: sa radem cu Toma Caragiu, Amza Pellea si Marin Moraru VIDEO

Candva programele speciale pregatite de Televiziunea Romana pentru noaptea dintre ani erau asteptate cu nerabdare de romani si nu doar pentru ca reprezentau o gura de aer proaspat, ci si pentru ca aveau sansa sa-i admire pe marii actori ai epocii si sa se bucure de umorul lor de calitate. in amintirea acelor artisti, va propunem o trecere in revista a celor mai bune momente din Revelioanele de altadata.

Dell 27 Ultrathin ar putea fi cel mai subtire monitor din 2017

Daca erati in cautarea unui upgrade pentru batranul vostru monitor de pe birou, Dell 27 Ultrathin este un upgrade important, pe langa faptul ca s-ar putea sa fie cel mai subtire din lume. Fiecare an incepe cu unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie. CES 2017 da tonul preferintelor utilizatorilor in tech si ajuta [].

Valoarea depozitelor din bancile grecesti se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea depozitelor din bancile elene a crescut usor in noiembrie 2016, pentru a doua luna consecutiv, dar ramane la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani si mentine creditorii dependenti de finantarea de urgenta ELA) acordata de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Brad Pitt, DEPRIMAT DUPA DIVORT: A fost cel mai PROST Craciun din viata mea!

Dupa batalia pe care a avut-o cu Angelina Jolie in privinta custodiei copiilor, actorul american Brad Pitt a petrecut sarbatorile de iarna mai deprimat ca oricand. Putin inainte de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )