Libnet.ro
UNICEF

12:45

Brad Pitt, DEPRIMAT DUPA DIVORT: A fost cel mai PROST Craciun din viata mea!

B1 B1,
Brad Pitt, DEPRIMAT DUPA DIVORT: A fost cel mai PROST Craciun din viata mea!

Dupa batalia pe care a avut-o cu Angelina Jolie in privinta custodiei copiilor, actorul american Brad Pitt a petrecut sarbatorile de iarna mai deprimat ca oricand. Putin inainte de. continuă pe B1

Cristinei Spatar, doborata de AMINTIRI NEFERICITE: 2016 a fost cel mai urat an dupa moartea mamei mele

Cristina Spatar a trecut prin multe evenimente dureroase in anul 2016 care au lasat-o pe artista cu un gust amar. Cantareata a ramas cu amintiri nefericite dupa ce in aceasta vara a.

Barack Obama, ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele sa servesc ca presedinte al Statelor Unite

Barack Obama a transmis sambata ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba. Presedintele american le-a multumit cetatenilor SUA ca au participat in ultimii opt ani la construirea unei natiuni mai.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cel mai citit editorial al lunii decembrie

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

A murit Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc, poreclit Lordul, a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 80 de ani, anunta News. ro. In ultima vreme, Padureanu a fost internat la Sectia de Oncologie al Spitalului Judetean Bistrita, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adaugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace si Alzheimer.

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume este roman. Si e inca activ, la 88 de ani impliniti!

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume, Puiu Manu, astazi in varsta de 88 de ani, a fost nelipsit din paginile celebrei reviste a Consiliului National al Organizatiei Pionierilor, iar acum este unul dintre pilonii noii publicatii Cutezatorii, relansate in urma cu un deceniu.

Risc mare de avalansa la Balea Lac, unde e cel mai mare strat de zapada din tara

Meteorologii avertizeaza ca in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras, se inregistreaza risc mare - gradul patru - de producere de avalanse, precizand ca in aceasta zona este si cel mai mare strat de zapada din tara - 135 de centimetri, potrivit unui comunicat transmis duminica si citat de Agerpres.

Firea: Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premierul Romaniei. El era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este prim-ministru al Romaniei, intrucat el era cel mai indreptatit si cel mai legitim, precizand ca se.

Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premier; era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este premierul tarii, intrucat acesta era cel mai indreptatit si cel mai legitim.

Curs valutar 29 decembrie. Cel mai slab leu din ultimii trei ani

Moneda nationala continua sa se deprecieze in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind cel mai ridicat din ultimii aproape trei ani, respectiv 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 de bani +0,10%) fata de cotatia anuntata marti .

Obama ramane, in 2016, barbatul cel mai admirat in SUA

Barack Obama este, in 2016, pentru a noua oara consecutiv, cel mai admirat barbat de catre cetatenii americani, in fata lui Donald Trump care a facut insa un salt fata de anul trecut, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup si publicat miercuri, transmite AFP, preluata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )