Libnet.ro
UNICEF

15:45

Motivul pentru care PSD voia miting in Piata Victoriei, ca PNL. Uluitor ce experiment au vrut sa faca

Playtech Playtech,
Motivul pentru care PSD voia miting in Piata Victoriei, ca PNL. Uluitor ce experiment au vrut sa faca

S-a aflat motivul pentru care PSD voia sa organizeze un miting in Piata Victoriei. Social-democratii sperau sa adune peste 120. 000 de simpatizanti, sa faca poze si apoi sa le compare cu cele de la mitingul liberarilor, pentru a se putea lauda ca au un numar mai mare de sustinatori. Liviu Dragnea spera sa termine en-fanfare [] . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Gabriela Firea il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru. Motivul pentru care primarul general al Capitalei face asta

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o.

Gabriela Firea il da in judecata pe Andrei Caramitru. Motivul pentru care primarul general al Capitalei il actioneaza in instanta

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o.

Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Momente cumplite pentru o adolescenta de 11 ani. Copila a ramas insarcinata in urma unui viol. Barbatul care a abuzat-o este un tanarde 26 de ani. Copilei din statul american, Ohio, ii este.

Roger Federer si motivul pentru care a ales sa joace la Roma: Frigul din Elvetia

Tenismanul Roger Federer a decis sambata trecuta sa joace si la turneul ATP de la Roma, alungat de frigul din Elvetia, dar si atras de dorinta de a juca pe zgura, relateaza L'Equipe.

5 capcane la fondurile europene 2019: Cei 200.000 Euro pentru microintreprinderi POR 2.1 A. Motivul pentru care s-a picat masiv in 2016

Antreprenorii care vor sa obtina fondurile europene de maximum 200. 000 de euro din linia de finantare POR 2. 1 A - microintreprnderi trebuie sa fie atenti la cel putin 3 capcane, dupa cum arata un consultant intr-un set de explicatii transmis StartupCafe. ro.

Manifestatie Toti pentru Europa, duminica, in Piata Victoriei: Concerte si mesaje de mobilizare la vot

Comunitatea Declic organizeaza, duminica, 19 mai, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Bucuresti, manifestatia Toti pentru Europa. Evenimentul are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare. Evenimentul face parte dintr-o miscare mai ampla la nivel european, urmand ca manifestatii sa aiba loc simultan in 49 de orase din 13 state UE.

Mobilizarea masiva in Piata Victoriei pentru a indemna romanii sa voteze: mai multe trupe concerteaza, iar personalitati vor tine discursuri

Mai multe trupe, printre care Vama si Taxi, vor concerta duminica, 19 mai, in Piata Victoriei in cadrul manifestatiei Toti pentru Europa, eveniment ce are ca scop mobilizarea cetatenilor la urne pe 26 mai. De asemenea, pe scena vor urca personalitati precum filosoful Mihai Sora si actorul Marius Manole.

Motivul halucinant pentru care un barbat din Gorj si-a incendiat masina

Un barbat de 39 de ani a fost retinut de politisti dupa ce si-ar dat singur foc la masina. Autoritatile au deschis fapta barbatului, iar motivul acestuia i-a lasat fara cuvinte. Acesta si-ar fi.

Motivul pentru care un barbat si-a spintecat nevasta cu cutitul. Victima a fost tinuta captiva pentru a nu primi ajutor medical

Judecatorii din Iasi au condamnat la cinci ani de inchisoare un barbat de 43 de ani, din comuna Mogosesti, care a fost gasit vinovat de tentative la omor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )