Libnet.ro
UNICEF

12:15

Motivul halucinant pentru care un barbat din Gorj si-a incendiat masina

Antena3 Antena3,
Motivul halucinant pentru care un barbat din Gorj si-a incendiat masina

Un barbat de 39 de ani a fost retinut de politisti dupa ce si-ar dat singur foc la masina. Autoritatile au deschis fapta barbatului, iar motivul acestuia i-a lasat fara cuvinte. Acesta si-ar fi. continuă pe Antena3

Sfarsit cumplit pentru un barbat din Brasov. A fost batut si strans de gat pana si-a dat ultima suflare

Un barbat a comis o crima terifianta ieri, la pranz, la Brasov. Principalul suspect, recidivist, l-a ucis cu sange rece pe un vecin. Apoi, faptasul l-a si talharit. Conform unor surse judiciare, criminalul.

Sfarsit cumplic pentru un barbat din Vaslui. Omul a murit dupa ce a fost intepat de albine

Barbatul in varsta de 69 de ani intepat marti de un roi de albine pe un camp din comuna Vulturesti a decedat, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Incendiu de proportii intr-o locuinta din Gorj (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica noapte, la o locuinta din Gorj. La fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni. Tragicul.

Un sofer din Gorj a amentitat un politist. in scurt timp, planurile acestuia au luat o alta intorsatura. Totul a inceput cu o postare pe facebook

Un sofer din Gorj a amenintat online un politist. Doru Stroe, cunoscut mai degraba pe poreclele saleCoco din Germania, Jmecherul Occidentului, sofer pe TIR international, a fost.

Situatie extrem de grava pentru traficul aerian din Romania.Siguranta zborurilor din tara noastra a fost pusa in pericol de o companie din Berlin

Situatie extrem de grava pentru traficul aerian din Romania. Cotidianul Jurnalul scrie ca siguranta zborurilor din tara noastra a fost pusa in pericol de o companie din Berlin, care a intarziat.

Sfarsit tragic pentru doi romani din Italia. Un copac s-a prabusit peste ei. Cei doi frati nu au mai avut nicio sansa

Sfarsit tragic pentru doi frati din Romania plecati in Italia. Un copac s-a prabusit peste ei in timpul unei furtuni. Cei doi se aflau la o partida de pescuit impreuna cu un alt prieten roman, cand a.

Gabriela Firea il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru. Motivul pentru care primarul general al Capitalei face asta

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o.

Gabriela Firea il da in judecata pe Andrei Caramitru. Motivul pentru care primarul general al Capitalei il actioneaza in instanta

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o.

Rudele unui pacient acuza ca au fost trimise de medici sa cumpere ser fiziologic in timp ce barbatul era in sala de operatie, la un spital din Gorj

Este ancheta la spitalul din Targu Carbunesti, judetul Gorj, dupa ce rudele unui pacient au reclamat ca au fost trimise sa cumpere ser fiziologic si de un alt medicament in timp ce barbatul era in sala de operatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )