Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pe ce strazi din Bucuresti vor fi restrictii de circulatie pentru parada de 1 Decembrie. Rutele ocolitoare recomandate de Politia Romana

Playtech Playtech,
Pe ce strazi din Bucuresti vor fi restrictii de circulatie pentru parada de 1 Decembrie. Rutele ocolitoare recomandate de Politia Romana

Duminica, 1 decembrie, in Capitala se desfasoara parada militara, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Pentru a asigura buna organizare a evenimentului, politistii de la Brigada Rutiera au impus restrictii de trafic atat sambata, 30 noiembrie, cat si duminica. Pentru a evita zonele aglomerate, politistii recomanda rute alternative. Restrictii de trafic in Capitala pentru parada . continuă pe Playtech

HARTA Restrictii de circulatie, sambata si duminica, pentru parada de 1 decembrie

Brigada Rutiera anunta ca sambata si duminica, in Bucuresti, traficul rutier va fi restrictionat atat pentru repetitia generala cat si pentru parada militara de Ziua Nationala.

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

Andreea Esca, asa cum nu credeai ca o vei vedea vreodata! Ce a facut prezentatoarea TV intr-un club de noapte din Bucuresti

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor PRO TV, s-a afisat asa cum nu credeai ca o vei vedea vreodata. Ce a facut intr-un club de noapte din Bucuresti? Andreea Esca, intr-un club de noapte din Bucuresti Andreea Esca, emblema postului PRO TV se afiseaza din ce in ce mai diferit fata de cum o facea in urma .

Ministerul Sanatatii: Cele 3 spitale din Bucuresti fara apa calda si caldura au primit instiintari de la RADET la peste doua ore dupa sistarea agentului termic

Cele 3 spitale din Bucuresti care nu au apa calda si caldura timp de 24 de ore - Institutul Fundeni, Institutul Oncologic Al. Trestioreanu si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu - au primit instiintari de la compania RADET la peste 2 ore dupa ce sistarile de agent termic au fost realizate, afirma prof. dr. Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Un politist din Bucuresti a urmarit hotii cu sotia in masina: Liviule, opreste sa ma dau jos. Nu face asta cu mine in masina, te rog!

Un politist din Bucuresti, aflat in timpul liber, a prins mai multi infractori cu sotia in masina. Agentul urma sa plece la cumparaturi cu nevasta atunci cand a observat o spargere si a pornit in.

Un barbat din Bucuresti a inregistrat o adolescenta de 13 ani in ipostaze fierbinti, dupa care i-a cerut sa intretina relatii intime cu el. insa, nu s-a oprit aici

Un barbat de 35 de ani din Bucuresti este suspectat ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 13 ani, acesta fiind acuzat de act sexual cu un minor si pornografie infantila, ambele in forma continuata. De.

Situatie GRAVA: Trei spitale din Bucuresti raman fara apa calda si caldura

Criza apei calde si a caldurii din Bucuresti afecteaza trei spitale, printre care si cea mai mare unitate medicala din Capitala Fundeni, unde sunt internati 990 de pacienti.

Cum arata lobby-ul inteligent din Bucuresti cu cea mai mare podea cinetica din lume dintr-o cladire de birouri

Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, dupa dimensiunea portofoliului, a inaugurat in cadrul cladirii Globalworth Tower din Bucuresti cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de inovatii si premiere.

Joi incep repetitiile pentru marea parada militara de Ziua Nationala. Vor fi restrictii de circulatie

De Ziua Nationala a Romaniei vor defila cateva sute de militari din Garnizoana Buzau cu mijloace tehnice din dotare, precum si angajati ai Ministerului de Interne. Ceremoniile se vor desfasura anul acesta, pe Calea Eroilor pentru a permite unui numar cat mai mare de buzoieni sa asiste la desfasurarea de forte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )