Libnet.ro
UNICEF

17:30

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in. continuă pe Wall-Street Ro

Joi incep repetitiile pentru marea parada militara de Ziua Nationala. Vor fi restrictii de circulatie

De Ziua Nationala a Romaniei vor defila cateva sute de militari din Garnizoana Buzau cu mijloace tehnice din dotare, precum si angajati ai Ministerului de Interne. Ceremoniile se vor desfasura anul acesta, pe Calea Eroilor pentru a permite unui numar cat mai mare de buzoieni sa asiste la desfasurarea de forte.

Pe ce strazi din Bucuresti vor fi restrictii de circulatie pentru parada de 1 Decembrie. Rutele ocolitoare recomandate de Politia Romana

Duminica, 1 decembrie, in Capitala se desfasoara parada militara, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Pentru a asigura buna organizare a evenimentului, politistii de la Brigada Rutiera au impus restrictii de trafic atat sambata, 30 noiembrie, cat si duminica. Pentru a evita zonele aglomerate, politistii recomanda rute alternative. Restrictii de trafic in Capitala pentru parada .

HARTA Restrictii de circulatie, sambata si duminica, pentru parada de 1 decembrie

Brigada Rutiera anunta ca sambata si duminica, in Bucuresti, traficul rutier va fi restrictionat atat pentru repetitia generala cat si pentru parada militara de Ziua Nationala.

Trafic rutier restrictionat in Capitala pentru antrenamentele generale si parada militara de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. La.

Militarii Romaniei din teatrele de operatii, mesaje emotionante pentru romanii de pretutindeni: Ziua Nationala sa aprinda in inimile tuturor mandria de a fi roman Nici partenerii nu ne-au uitat (VIDEO)

Romanii de pretutindeni aniverseaza, duminica, Ziua Nationala, cand se implinesc 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Acest prilej a scos in lumina o serie.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

Armata Romana se pregateste pentru Ziua Nationala: Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie sunt in toi (VIDEO)

Armata Romana a inceput repetitiile pentru parada dedicata Zilei Nationale de 1 Decembrie, cand Romania aniverseaza 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Ca in.

VIDEO Sute de militari buzoieni, la repetitia pentru parada de Ziua Nationala

Traficul rutier pe Calea Eroilor din Buzau a fost restrictionat pana la orele pranzului. Aici a avut loc repetitia generala a militarilor buzoieni care vor participa la ceremoniile dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

Parada militara si fasole cu carnati pentru constanteni, de 1 Decembrie

Parada militara se va desfasura pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din municipiul Constanta. Administratia locala a pregatit, pe langa fasole si carnati, si meniuri de post sau pentru musulmani.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )