Libnet.ro
UNICEF

20:15

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Playtech Playtech,
Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, apel pentru romanii din Italia: Evitati deplasarile care nu sunt necesare

Ludovic Orban a facut un apel, luni seara, la romanii aflati in Italia, carora le-a transmis sa nu mai vina in Romania in perioada urmatoare, pe cat posibil, pentru a limita pericolul aparitiei coronavirusului in Romania.

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Mesajul unui roman pentru conationalii din Italia: Ramaneti acolo! Daca ajunge coronavirusul in Romania, va fi dezastru!

Un roman transmite un avertisment conationalilor sai din Italia care ar putea lua decizia sa se intoarca in tara de teama coronavirului.

Parlamentul European isi inchide portile pentru stagiarii din Italia, pe fondul cazurilor de coronavirus din nordul Peninsulei

Parlamentul European le-a transmis absolventilor din nordul Italiei, care trebuiau sa inceapa luni stagiile de pregatire in aceasta institutie, ca nu vor fi primiti pana in luna octombrie, avand in vedere.

Premierul face apel la romanii din tara si din Italia sa nu se deplaseze in zonele afectate, respectiv sa vina in tara daca nu este necesar, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a facut, luni seara, un apel la romanii din tara sa evite deplasarile in zonele cu risc ridicat din Italia si la romanii din Italia sa nu revina in tara daca nu este necesar, pentru ca risca sa isi imbolnaveasca apropiatii, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza Italia.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )