Libnet.ro
UNICEF

14:00

Blue Air, decizie de ultima ora. Ce zboruri vor fi in Europa

Playtech Playtech,
Blue Air, decizie de ultima ora. Ce zboruri vor fi in Europa

Blue Air, compania aeriana low-cost, introduce noi rute, ajungand la un numar de 7 noi estinatii interne si internationale operate de la baza unui oras. Ce le pregateste operatorul aerian calatorilor incepand cu data de 1 octombrie, aflati in paragrafele urmatoare. Blue Air lanseaza rute noi Blue Air introduce rute noi de la Bacau, bifand . continuă pe Playtech

Simona Halep, decizie de ultima ora! Va participa la US Open si este cap de serie numarul 1!

Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Cu doar jumatate de ora inainte de inchiderea inscrierilor pentru US Open, romanca a anuntat ca va merge la New York. Planul initial al Simonei era sa nu calatoreasca in SUA, din dorinta de a evita carantina la revenirea in Europa. in cele din urma, fostul lider mondial .

Ajutor de la stat. Cati bani vor primi Tarom si Blue Air din partea Guvernului

Tarom si Blue Air ar putea primi din partea Guvernului ajutoare de stat in valoare de 613,5 milioane lei, potrivit unui proiect de OUG. Cele doua companii acopera aproape o treime din piata de transport aerian din Romania, iar fara acest ajutor risca sa intre in faliment. Mai multe detalii, in continuare. Tarom si Blue .

Blue Air anunta noi rute catre Grecia si Cipru

Operatorul aerian Blue Air a anuntat lansarea a doua noi rute catre Grecia si Cipru, ceea ce inseamna ca va ajunge la sapte noi destinatii interne si internationale operate de indata ce se vor finaliza lucrarile de modernizare ale aeroportului din Bacau.

Guvernul ar putea acorda Tarom si Blue Air ajutoare de stat de 613,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei COVID-19. Potrivit notei de fundamentare, Tarom solicita un ajutor de stat de 312,74 milioane lei, iar Blue Air de 300,77 milioane lei.

MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Ministerul Transporturilor: Tarom si Blue Air solicita ajutoare de stat de 613,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei Covid-19. Potrivit notei de fundamentare, Tarom solicita un ajutor de stat de 312,74 milioane lei 64,8 milioane euro), iar Blue Air de 300,77 milioane lei, conform news. ro.

PROIECT DE OUG: Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom si Blue Air

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat, ieri, in dezbatere publica proiectul de ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei Covid-19.

Blue Air anunta introducerea a inca doua noi rute din Bacau

Blue Air va introduce doua noi rute de la Bacau, ajungand la un numar de sapte noi destinatii intern.

Ultima ora. Veste bomba despre cresterea pensiilor: Vor imprumuta bani si vor da mai mult de 15 la suta

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de marti despre majorarea pensiilor. Acesta considera ca un procent de 40% ar fi fost mult prea mare si in lipsa contextului pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, fostul presedinte considera ca pensionarii vor primi mai multi bani de la stat, daca guvernantii vor obtine imprumuturi consistente. Ce .

Ultima ora. Ministrul Muncii, anunt neasteptat despre pensii. Cu cat se vor majora de la 1 septembrie: Este o obligatie

Violeta Alexandru, minstrul Muncii si Protectiei Sociale a declarat in cursul zilei de luni ca vor creste pensiile garantat. Aceasta a evitat sa mentioneze si procentul majorarii, argumentand ca exista mai multe scenarii in acest sens. Vor creste pensiile in pofida situatiei generata de pandemie Violeta Alexandru se arata mai increzatoare ca niciodata vizavi de .

Pensii 2020. Cu cat cresc, de fapt, pensiile luna viitoare - calcule de ultima ora

Pensionarii vor primi in plus cea mai mare suma pe care au primit-o vreodata, anunta ministrul finantelor, in timp ce seful sau, Ludovic Orban, nu este atat de convins de acest fapt. Potrivit legii, pensiile ar fi trebuit sa creasca de la 1 septembrie cu 40%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )