Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pensii 2020. Cu cat cresc, de fapt, pensiile luna viitoare - calcule de ultima ora

Antena3 Antena3,
Pensii 2020. Cu cat cresc, de fapt, pensiile luna viitoare - calcule de ultima ora

Pensionarii vor primi in plus cea mai mare suma pe care au primit-o vreodata, anunta ministrul finantelor, in timp ce seful sau, Ludovic Orban, nu este atat de convins de acest fapt. Potrivit legii, pensiile ar fi trebuit sa creasca de la 1 septembrie cu 40%. continuă pe Antena3

Cand si cu cat cresc pensiile romanilor! Consilierul premierului Orban a facut anuntul!

S-a aflat cu cat vor creste pensiile romanilor incepand cu data de 1 septembrie. Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a facut anuntul mult asteptat in urma cu putin timp, la Antena 3.

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Florin Citu, anuntul asteptat de milioane de romani. Cu cat se vor majora, de fapt, pensiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu a vorbit in cursul serii de miercuri despre majorarea pensiilor, incepand cu 1 septembrie. Acesta nu vine cu vesti imbucuratoare, astfel ca pensionarii nu vor putea primi o majorare de 40%, asa cum li se promisese, ci una de 10%. Citu le da totusi sperante varsnicilor, mentionand faptul ca premierul ar .

Cu cat vor creste pensiile in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Discutiile pe marginea Legii Pensiilor 2020 au fost un adevarat spectacol politic, cu promisiuni, cu retractari, iar cei care au de suferit sunt cei aproape 3 milioane de pensionari. intr-un tarziu, mai exact miercuri 29 iulie, Guvernul Orba a anuntat cu cat se vor marii pensiile in acest an. Pur si simplu nu sunt bani .

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani in plus

Veste uriasa pentru o anumita categorie de pesnionari. Acestia vor putea iesi cu 13 ani mai devreme, daca vor indeplini anumite conditii dupa ce lista meseriilor ce se incadreaza la conditii speciale de munca a fost largita. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani .

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare in Romania. De cand se pot depune dosarele

Vesti proaste pentru romani! De la 1 iulie vor intra in vigoare noile reguli privind varsta de pensionare, prevazute in Legea Pensiilor. Astfel, varsta de pensionare creste, iar cei care asteptau acum sa iasa la pensie vor fi nevoiti sa mearga in continuare la locul lor de munca. Se schimba varsta de pensionare in Romania .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )