Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum arata soacra lui Liviu Dragnea. Irina Tanase a facut publice imaginile neasteptate

Playtech Playtech,
Cum arata soacra lui Liviu Dragnea. Irina Tanase a facut publice imaginile neasteptate

Relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase a reusit sa uimeasca pe toata lumea, cu atat mai mult cu cat pedeapsa cu inchisoarea pe care o efectueaza fostul lider PSD nu a reusit sa-i desparta, acestia reusind sa se intalneasca in mod constant. Cum arata soacra lui Liviu Dragnea Liviu Dragneaa inceput relatia cu Irina . continuă pe Playtech

Irina Tanase, video viral in care vorbeste despre relatia cu Dragnea: Mami, Liviu este mai mare decat tata? VIDEO

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul ei de Instragram un instastory in care raspunde sarcastic unor intrebari legate de relatia cu fostul lider PSD, alaturi de mama ei.

VIDEO Irina Tanase, ironii pentru fanii de pe Instagram despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Mami, Liviu este mai mare decat tata?

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 la Penitenciarul Rahova, a postat pe contul ei de Instragram un instastory in care, intr-un dialog cu mama ei, raspunde ironic unor intrebari legate de relatia cu fostul lider al PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, imagini virale pe Instagram: Am ramas socata pana in ziua de azi!

Irina Tanase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a publicat un Instastory care, in scurt timp, a devenit viral.

Impact.ro: Dezvaluiri in premiera despre socrii lui Liviu Dragnea. Sunt mai tineri decat fostul lider PSD

Relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase a reusit sa uimeasca pe toata lumea, cu atat mai mult cu cat inchisoarea pe care o efectueaza fostul lider PSD nu a reusit sa-i desparta, acestia reusind sa se intalneasca in mod constant. La fel de mirati au fost si parintii Irinei, atunci cand cei doi au .

Mama Irinei Tanase, declaratii halucinante despre RELATIA tinerei cu LIVIU DRAGNEA (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea va fi cu siguranta socat cand va avea ocazia sa vada gestul iubitei sale. Tanara a postat, in mediul online, un dialog cu mama sa. Discutiile fac referire la relatia Irinei cu fostul sef al.

Cum arata vila uriasa a lui Liviu Dragnea, din localitatea natala. Oamenii sunt socati cand vad asta

Fostul lider al social-democratilor a mostenit casa parintilor lui, care este situata in satul Pleasov , din comuna Saelele, judetul Teleorman, acesta fiind si locul in care a copilarit fostul politician. Cum arata vila uriasa a lui Liviu Dragnea, din localitatea natala Liviu Dragnea a mostenit o avere de la parintii sai, mai exact un .

Cum arata soacra lui Nicolae Ceausescu. Socant ce i-a facut propriul ginere, in 1977

Elena, cea care i-a devenit sotie lui Nicolae Ceausescu in 1974, s-a nascut in data de 7 ianuarie 1916 in satul Petresti din Dambovita. Parintii ei, Nae si Alexandrina Petrescu, erau tarani mijlocii, care si-au crescut copiii in saracia vremurilor. Relatia dintre mama Lenutei si Ceausescu. Ce i-a facut propriul ginere, prin 1977, aflat deja .

Cum arata SOACRA lui Nicolae Ceausescu. Ce i-a facut dictatorul in 1977, de l-a BLESTEMAT (FOTO)

Pe 23 decembrie 1947, odata ce-si unea destinul cu Elena, Nicolae Ceausescu a capatat si o soacra de pomina. Parintii Elenei Ceausescu, Nae si Alexandrina Petrescu, erau tarani mijlocii din Petresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )