Libnet.ro
UNICEF

19:30

Madalina Ghenea rupe tacerea despre relatia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Avocatii au actionat deja

Playtech Playtech,
Madalina Ghenea rupe tacerea despre relatia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Avocatii au actionat deja

Madalina Ghenea clarifica totul! Celebrul model vine cu primele marturii despre relatia pe care o are cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce spune despre povestea de iubire pe care presa italiana a scris ca o traieste alaturi de sportivul care este cu 12 ani mai tanar decat ea? Madalina Ghenea, marturii despre relatia dintre ea si . continuă pe Playtech

Omul batut de Anamaria Prodan, acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa

Omul batut de Anamaria Prodan este acum acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa. Ce se intampla, cititi in articolul de mai jos. Dan Alexa, acuzat de un fotbalist de-al sau de relatii cu lumea interlopa. Cine este acuzatorul Lumea fotbalului romanesc este in fierbere dupa ce s-a aflat .

Andreea Marin rupe tacerea. Ce i-a facut Adrian Brancoveanu, de fapt, de cand sunt impreuna

2020 a fost un an greu pentru multi romani, nu doar pentru vedete. Cu toate astea, la final de an, Andreea Marin rupe tacerea si ne spune cum au fost ultimele luni pentru ea. Mai ales cum a influentat-o prezenta lui Adrian Brancoveanu, iubitul ei. Andreea Marin rupe tacerea despre iubitul ei Vedeta TV, care .

Madalina Ghenea, ofensata de speculatiile presei internationale! Ce spune despreidila cu Nicolo Zaniolo

Modelul Madalina Ghenea 33 de ani) a tinut sa clarifice zvonurile privind relatia cumijlocasul ofensiv al celor de la AS Roma,Nicolo Zaniolo 21 de ani), intens mediatizata de presa ultimelor zile.

Madalina Ghenea, in mijlocul unei controverse amoroase. Iubitul brunetei urmeaza sa fie tata, fosta lui iubita este insarcinata (VIDEO)

Veste soc pentru Madalina Ghenea. Fotomodelul roman a anuntat ca se afla intr-o relatie cu noua stea a fotbalului italian, Nicolo Zaniolo. Dupa insa doar o zi, starul de la AS Roma a aflat ca va fi tata.

Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Medicul Alexandru Rafila a vorbit duminica seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Radu Tudor, despre cele mai fierbinti curiozitati ale romanilor. Alaturi de cei doi s-au mai aflat in direct si medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals, precum si Simine Florescu, director medical al Spitalului Victor Babes. Cele mai noi .

Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Mugur Mihaescu vine cu marturii neasteptate dupa Revelionul de care s-au bucurat fanii postului TVR. Garcea aduce un atac dur la adresa CNA, dar si asupra celor care l-au criticat. Mugur Mihaescu, atac dur la adresa CNA Mugur Mihaescu ii da o replica neasteptata membrului CNA care l-a acuzat de faptul ca a realizat un .

Madalin Ionescu a spus adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Cum si-a putut descrie propria sotie

Madalin Ionescu a spus tot adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Incredibil cum si-a putut descrie propria sotie fostul om de televiziune. Madalin Ionescu este un familist convins si isi iubeste nespus fetele. Ce spune despre sotia sa, vedeti un pic mai jos. Madalin Ionescu a recunoscut. Cristina Siscanu, sotia sa, primeste mesaje de la .

Digisport: Madalina Ghenea, mesaj direct pentru fotbalistul Nicolo Zaniolo. Mi-a intrat la inima!

Nicolo este un tip foarte bun, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodata, care este un talent pe care toata lumea il cunoaste. Asa cum i-am scris si lui, scriu si aici, sunt fericita ca l-am intalnit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )