Libnet.ro
UNICEF

23:15

Veste proasta pentru Simona Halep. Ce se intampla cu nunta ei cu Toni Iuruc

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru Simona Halep. Ce se intampla cu nunta ei cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019, o relatie aflata asadar la inceput, dar care e traita la intensitate maxima de cei doi. Cei doi au planuit sa faca nunta anul acesta iar evenimentul ar fi trebuit sa fie fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si organizat conform tuturor traditiilor . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial

A fost aanulat un festival care aducea pe scena, pe langa artisti, si doi oameni de media. Este vorba despre festivalul Awake, un festival la care urmau sa vina Andi Moisescu si Cabral. Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial Andi Moisescu, unul dintre juratii la Romanii au talent si .

Dezavantajul imens pe care il va avea Simona Halep in fata adversarelor. Cum e defavorizata romanca

Calendarul sportiv a fost dat peste cap de criza epidemiologica cu care ne confruntam. in privinta tenisului, turnee importante din ATP sau WTA au fost amanate sau chiar anulate. O situatie in care Simona Halep va avea un dezavantaj imens in fata adversarelor. Dezavantajul imens pe care il va avea Simona Halep in fata adversarelor.

Simona Halep a acceptat provocarea momentului. A jonglat cu hartia igienica - VIDEO

Simona Halep a jonglat cu hartia igienica.

JO 2020: Simona Halep, singura jucatoare romana calificata daca regulile se vor pastra si competitia se va desfasura

Simona Halep, locul 2 WTA, este singura jucatoare romana sigura de prezenta la Jocurile Olimpice, la simplu, daca regulile de calificare nu se schimba si daca olimpiada de la Tokyo se va desfasura in perioada prevazuta, 24 iulie - 9 august. Turneul de tenis ar trebui sa inceapa la 25 iulie.

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar .

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, .

Veste teribila pentru Ianis Hagi. Planul surpriza al scotienilor

Dupa un start fabulos in acest an pentru Glasgow Rangers, cu unele prestatii care l-au transformat intr-un idol pe Ibrox Park, Ianis Hagi a primit o veste teribila in aceste zile in care campionatul Scotiei este suspendat. Dupa ce a fost sicanat de colegi in putinele minute jucate in meciul cu Bayer Leverkusen, romanului pare .

DIGI RDS RCS, veste buna pentru romani! 74 la suta din populatie se poate bucura acum de asta

Compania Digi RDC RCS are o informare pentru toti clientii ei si se refera la noile modalitati de plata a facturilor in contextul urgentei medicale pe care o presupune pandemia. Compania isi asigura clientii ca toate spatiile de birouri sunt igienizate frecvent. Plata online a facturilor, pentru limitarea raspandirii virusului in plus, angajatii din centrale .

PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele

Pentru a face statul acasa mai placut, protvplus. ro sare in ajutorul oamenilor, in contextul epidemiei de coronavirus. Astfel ca, platforma online ofera gratis posibilitatea de a viziona integral show-urile de la PRO TV. PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele Toate productiile de pe micile ecrane vor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )