Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Solista Lidia Buble 27 de ani) are un trup de invidiat si este o seducatoare de prima mana. insa decizia de a posta, recent, pe retelele sociale o serie de fotografii incendiare in care isi expune trupul de fotomodel, desi a fost salutata de miile de fani, a fost primita cu reticenta de familia ei . continuă pe Playtech

Ilfov are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate duminica, 20 decembrie, ceea ce duce la un total de.

Topul judetelor cu cea mai mare rata de infectare COVID din tara: Ilfov, municipiul Bucuresti si Constanta

Grupul de Comunicare Strategica a raportat miercuri, 23 decembrie, inca5. 459 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Pana astazi, de la izbucnirea panademiei,604. 251 de romani au contractat.

Ilfovul se situeaza in topul judetelor cu cea mai mare de infectare: 6,73. Situatia ramane critica si in Municipiul Bucuresti si judetul Constanta

Luni, 21 decembrie, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost depistate inca 2. 489 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, la nivel national. in ceea ce.

Ion Tiriac a primit cea mai surprinzatoare invitatie. Reintalnire dupa o pauza de 2 ani?!

Ion Tiriac este asteptat la masa de Craciun. Fostul mare tenismen a primit o invitatie surprinzatoare, dupa doi ani de tacere intre el si aceasta persoana. Ion Tiriac, invitatie surprinzatoare de Craciun. Se anunta o intrevedere de zile mari Usa casei mele este deschisa pentru toata lumea, a spus Anastasia Lazariuc pentru Impact. Artista sustine .

Raed Arafat: Vaccinul e pregatit sa acopere noua mutatie. Tulpina are o contagiozitate cu 70% mai mare si ar putea duce la cresterea numarului de cazuri intr-un timp mai scurt inca nu avem dovezi ca se raspandeste in Romania (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca noua tulpina de coronavirus are o contagiozitate cu 70% mai mare comparativ cu cea de pana acum,.

Cea mai batrana persoana din lume condamnata la moarte va avea parte de un nou proces la peste 50 de ani de la condamnarea sa

Cea mai inalta instanta a Japoniei a mentinut o hotarare care ii acorda dreptul unui nou proces unui barbat considerat a fi cea mai batrana persoana condamnata la moarte din lume, relateaza AFP si France24.

Planeta Neptun si uriasele ei furtuni plimbarete. Ce se intampla pe cea mai vantoasa planeta din Sistemul Solar

Neptun, cea mai vantoasa planeta din sistemul solar si singura ce nu este vizibila cu ochiul liber, gazduieste furtuni uriase ce pot fi de dimensiunea Terrei, iar in norii din cristale de metan inghetat, temperaturile scad la sub -200 de grade Celsius. Astronomii urmaresc fascinati aceste uragane - mamut ce se desfasoara la peste 4 miliarde km de Terra si se intreaba de ce se misca atat de repede si dispar aproape fara explicatie.

Ciolacu avertizeaza guvernarea liberala: Vom avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o pana acum PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca PSD va intra in Opozitie si va face cea mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu.

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

Secretul pentru cea mai buna toba de porc. Ce greseala fac romanii

Ce magie mai stiau mamele si bunicile de a transforma purcelul de Craciun in cele mai delicioase bucate pentru masa de sarbatoare. Toba de porc impresiona cel mai tare. Fiecare etapa de preparare era ceva uimitor, iar cusatura de final reprezenta noul, dar si dorinta noastra de a participa macar la final. Pe atunci, nici .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )