Libnet.ro
UNICEF

13:30

Topul judetelor cu cea mai mare rata de infectare COVID din tara: Ilfov, municipiul Bucuresti si Constanta

B1 B1,
Topul judetelor cu cea mai mare rata de infectare COVID din tara: Ilfov, municipiul Bucuresti si Constanta

Grupul de Comunicare Strategica a raportat miercuri, 23 decembrie, inca5. 459 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Pana astazi, de la izbucnirea panademiei,604. 251 de romani au contractat. continuă pe B1

Ilfov are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate duminica, 20 decembrie, ceea ce duce la un total de.

Ilfovul se situeaza in topul judetelor cu cea mai mare de infectare: 6,73. Situatia ramane critica si in Municipiul Bucuresti si judetul Constanta

Luni, 21 decembrie, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost depistate inca 2. 489 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, la nivel national. in ceea ce.

Cum explica un medic ca judetul Gorj are cea mai mica rata de infectarecu SARS-CoV-2 din tara

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 din judetul Gorj este cea mai mica de la nivel national, duminica indicele fiind 0,71 la 1000 de locuitori. Un pneumolog spune ca cifrele nu reflecta realitatea, fiindca multi pacienti au simptome, dar nu se mai testeaza pentru a nu fi luate masuri restrictive impotriva lor.

EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Solista Lidia Buble 27 de ani) are un trup de invidiat si este o seducatoare de prima mana. insa decizia de a posta, recent, pe retelele sociale o serie de fotografii incendiare in care isi expune trupul de fotomodel, desi a fost salutata de miile de fani, a fost primita cu reticenta de familia ei .

GRAFIC Rata de infectare cu noul coronavirus, peste 6 in Bucuresti si Ilfov. Opt judete sunt in zona verde

Judetul Ilfov 6,73) si Bucurestiul 6,03) au cea mai mare incidenta a cazurilor cu coronavirus la mia de locuitori, in timp ce opt judete sunt in zona verde, adica au o rata de infectare mai mica de 1,5, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus - 819 - sunt raportate in continuare in Capitala. Cluj si Timis deschid topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de cazuri.

GRAFIC Doar in Ilfov rata de infectare este mai mare de 6 in Bucuresti, 5,59 Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov este singurul in care rata de infectare cu noul coronavirus este mai mare de 6, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica aceasta fiind marti de 6,38. in top urmeaza Bucurestiul cu 5,59.

Capitala, cele mai multe cazuri de COVID-19 identificate in ultimele 24 de ore. Situatia pe judete

Din cele 3. 350 de cazuri noi, diagnosticate duminica, 20 decembrie, 600 au fost in Bucuresti. Judetull Ilfov inregistreaza in acest moment cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 6,7.

Vaccinul anti-Covid-19 |Cea mai mare campanie de imunizare: cate milioane de oameni au primit noile doze

Sfarsitul lui 2020 aduce cea mai mare campanie de vaccinare, iar problema o stie deja o lume intreaga: virusul SARS-CoV-2. Milioane de oameni din intreaga lume au primit deja primele doze.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )