Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta fara carne, perfecta pentru Postul Craciunului

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta fara carne, perfecta pentru Postul Craciunului

Este unul dintre cele mai iubite preparate traditionale romanesti si nu lipseste niciodata de pe mesele de sarbatoare. Dar ce ai zice de o reteta fara carne sau oua, perfecta pentru Postul Craciunului?! Iata cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta salata de boeuf fara carne sau oua in timpul postului nu . continuă pe Playtech

Cum faci acasa cea mai buna polenta. Mamaliga, la fel ca in Italia

In articolul urmator va propunem sa invatati sa faceti acasa cea mai buna polenta. Mamaliga va iesi la fel ca in Italia. Polenta este una dintre cele mai gustoase retete de mamaliga. Cum sa faci acasa la tine mamaliga italiana selicioasa. Care sunt secretele polentei Secretele polentei si al gustului sau delicios consta in modul .

Cum faci acasa cele mai bune scovergi. Secretul retetei pastrat zeci de ani

O reteta usoara de scovergi, precum pregatesc bunicile, poate sa fie descoperita in bucataria gospodinelor din Baragan. Cu ingrediente simple, asa cum erau pregatite ele la tara, simple sau cu branza, acestea sunt un deliciu. Cum faci acasa cele mai bune scovergi Astfel caGela Dumitrache, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, inca mai .

BRD a castigat premiul de Cea mai buna banca din Romania al revistei The Banker

BRD Groupe Societe Generale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oara, din partea revistei britanice The Banker , parte a grupului Financial Times, titlul de Cea mai buna banca din Romania in anul 2020.

Nicusor Dan, fondatorul USR: Ludovic Orban, cea mai buna varianta de premier. E o persoana de incredere, care isi tine cuvantul si e loiala oamenilor. E o persoana cu viziune si anvergura (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat ca va vota PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si spune despre Ludovic Orban ca este cea mai buna varianta de prim-ministru dintre cele inscrise in cursa electorala de dumi.

Cea mai buna veste a zilei pentru milioane de romani. Pretul pentru energie electrica este de invidiat in UE

In Romania se platesc printre cele mai mici preturi la energia electrica de consum domestic, in termeni nominali. Pretul energiei electrice platit de populatie in Romania este printre cele.

Prima reactie din USR dupa ce Nicusor Dan a declarat ca PNL e cea mai buna optiune la guvernare: O aberatie

Senatorul USR Florina Presada a reactionat miercuri dupa ce Primarul General al Capitalei a declarat intr-o conferinta de presa ca PNL reprezinta cea mai buna optiune pentru guvernare.

Actiunile europene au incheiat luna noiembrie cu o crestere de peste 14%, cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986

Indicele pan-european Stoxx 600 a incheiat tranzactiile de luni in scadere cu 0,6%, dar pe ansamblul lunii noiembrie a inregistrat cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986, transmite Reuters.

O eleva din Jibou este cea mai buna din tara la Geografie. Cum s-a desfasurat olimpiada nationala in pandemie

Stefania Haiduc, care participa la olimpiade si concursuri de geografie inca din clasa a VI-a, a dovedit ca perseverenta este cheia succesului.

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de.

Cum a ajuns Dacia cea mai mare companie din sud-estul Europei

Dacia este, pentru al saselea an la rand, cea mai mare companie din sud-estul Europei, raportat la valoarea veniturilor. Romania, insa, se afla in top si cu o bila neagra. Dacia este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )