Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum faci cea mai buna tochitura cu resturile ramase de la Revelion. Alte doua retete geniale si usor de facut

Playtech Playtech,
Cum faci cea mai buna tochitura cu resturile ramase de la Revelion. Alte doua retete geniale si usor de facut

Revelionul a venit cu o noua runda de rasfat culinar. Meniul bogat pregatit pentru noaptea dintre an a continut carnati, salata de bouef, sarmale, friptura si multe dulciuri. Dar ce facem cu ce a ramas? E sigur ca nicio gaspodina nu a gatit doar sase portii, una pentru fiecare invitat permis de sarbatori in casa. continuă pe Playtech

Doua lesbiene fericite: Cea mai buna fotbalista a lumii se casatoreste cu colega ei FOTO

Brazilianca Marta 34 de ani) e o legenda vie a fotbalului feminin, detinatoarea unor recorduri impresionante si ambasador ONU. Acum, sud-americanca legitimata la Orlando Pride a ajuns in centrul atentiei, dupa o poza postata pe Instagram.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Lista judetelor unde incidenta a scazut sub 1.5

Judetele Cluj, Ilfov, Timis, dar si municipiul Bucuresti au cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus, la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor transmite marti de Grupul de Comunicare Strategica. in.

Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine. Asa arata inainte de operatiile estetice

Ruby, fire excentrica cum o stie toata lumea, reuseste sa uimeasca cu fiecare aparitie, atat pe retelele de socializare, cat si offline. Chiar si asa, atuurile fizice nu au fost mostenite in totalitate. Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine De altfel, Ruby a fost mereu extrem de deschisa cu privire la imbunatatirile pe care le-a .

EUROSTAT: Bulgaria si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul curateniei cladirilor

Peste trei milioane de persoane lucrau in domeniul curateniei generale a cladirilor in 2018 in cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, reprezentand 2,3% din numarul total de angajati din economia non-financiara, iar cea mai scazuta rata de angajati in acest domeniu se inregistra in Bulgaria si Romania, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica.

Acte necesare pentru divort la notar cea mai rapida cale spre despartire

In vremurile actuale, tot mai multe cupluri, aleg sa renunte la juramintele facute, din diferite motive personale. Poate ca din frica de singuratate sau orbiti de iubire, aleg ca treaca la pasul urmator inainte de a cunoaste foarte bine partenerul. Dupa o perioada de timp, cel de langa incepe sa isi arate adevaratele obiceiuri, iar .

Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca fiecare roman isi poate alege furnizorul in functie de tarif. Aceasta este lista completa de preturi la energie electrica. Afla si tu care e cea mai ieftina oferta de pe piata! Oferte la energia electrica Odata cu liberalizarea pietei .

Cum faci adevarata ciorba de potroace. Secretul preparatului delicios care te drege dupa mesele copioase

Cea mai buna ciorba care te drege dupa mesele copiase de sarbatori este cea de potroace. Reteta deliciosului preparat o regasim la radu Anton Roman, un adevarat profesionist in arta culinara.

Salarii de nabab la cea mai inutila institutie de stat: Buget de 4,7 milioane leian pentru doar 20 de salarii

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a anuntat marti ca va trimite Corpul de Control la una dintre cele mai inutile institutii de stat, care a cheltuit anul trecut aproape 4,7 milioane de lei pentru doar 20 de salarii.

CU POTENTIAL SA DEVINA NOUA NORMA PENTRU TURISMUL DIN DELTA DUNARII Flotelul - cea mai noua tendinta in turismul sustenabil

Turistii sunt din ce in ce mai interesati de Delta Dunarii, ceea ce presupune ca si acest loc trebuie sa aiba un trend tot mai modern, atat din punct de vedere al serviciilor, dar si in ceea priveste tipul unitatilor de cazare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2687 seconds )