Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cati bani castiga Raed Arafat in 2020. Ce avere a strans pana acum

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Raed Arafat in 2020. Ce avere a strans pana acum

Medic roman de origine palestiniana, Raed Arafat a inceput sa puna bazele SMURD in septembrie 1990, la Targu Mures. La 1 octombrie 2012 a fost numit ministrul interimar al Sanatatii, functie la care a renuntat a doua zi, acceptand-o ulterior in noiembrie 2012. Astazi, una dintre cele mai populare figuri ale momentului, este criticat si . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre .

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Sume neasteptate! Ce salariu incaseaza lunar Raed Arafat de la MAI si ce avere a strans pana acum

Raed Arafat este una dintre cele mai populare figuri ale momentului. Criticat de unii, divinizat de altii, secretarul MAI nu a ezitat niciun moment sa ia deciziile corecte in criza COVID-19, chiar daca acest lucru a insemnat o sifonare a imaginii pe alocuri.

Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei. Cat costa vila superba din Corbeanca

Vestea divortului Ancai Turcasiu a luat showbiz-ul romanesc pe nepregatite, dar surse apropiate celor doi spun ca era inevitabil, avand in vedere ca erau deja despartiti de la o vreme incoace. Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei in cei 22 de ani de casnicie era de astetpat ca cei doi sa acumuleze .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

Victor Ciutacu, jignire dura la adresa lui Raed Arafat: Mi se pare ca are vocatie de doctor cam cat talent de inginer am eu

In contextul pandemiei de COVID-19, tot mai multe persoane publice acuza autoritatile pentru lipsa de competenta cu privire la gestionarea situatiei. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri se pune adesea pe fondul nepriceperii celor care se afla la conducerea tarii. in ultima vreme, cea mai des atacata autoritate este seful DSU, Raed Arafat. Victor Ciutacu, .

Dana Budeanu, mai dura ca niciodata. Limbaj suburban intr-un monolog despre Raed Arafat

Verdict Politic cu Dana Budeanu, episodul 92. Tinta: Raed Arafat. Creatoarea de moda vorbeste, pe parcursul celor aproape 30 de minute, despre seful DSU, acuzand ca, dupa decretarea starii de urgenta, toti decidentii s-au ingrjit doar sa-si urce pilele in functii bine platite . Neata, domnule Arafat!, isi incepe cuvantarea fosta colaboratoare a Pro TV. Dana .

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

RAED ARAFAT: Este posibil sa se ajunga la masuri regionale, zonale, de restrictie, acolo unde apar zone afectate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu este exclus ca autoritatile sa impuna masuri de restrictie zonale sau regionale acolo unde se va constata o crestere alarmanta a numarului de infectari cu SARS-Cov-2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )