Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sume neasteptate! Ce salariu incaseaza lunar Raed Arafat de la MAI si ce avere a strans pana acum

Antena3 Antena3,
Sume neasteptate! Ce salariu incaseaza lunar Raed Arafat de la MAI si ce avere a strans pana acum

Raed Arafat este una dintre cele mai populare figuri ale momentului. Criticat de unii, divinizat de altii, secretarul MAI nu a ezitat niciun moment sa ia deciziile corecte in criza COVID-19, chiar daca acest lucru a insemnat o sifonare a imaginii pe alocuri. continuă pe Antena3

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

Dana Budeanu, mai dura ca niciodata. Limbaj suburban intr-un monolog despre Raed Arafat

Verdict Politic cu Dana Budeanu, episodul 92. Tinta: Raed Arafat. Creatoarea de moda vorbeste, pe parcursul celor aproape 30 de minute, despre seful DSU, acuzand ca, dupa decretarea starii de urgenta, toti decidentii s-au ingrjit doar sa-si urce pilele in functii bine platite . Neata, domnule Arafat!, isi incepe cuvantarea fosta colaboratoare a Pro TV. Dana .

Victor Ciutacu, jignire dura la adresa lui Raed Arafat: Mi se pare ca are vocatie de doctor cam cat talent de inginer am eu

In contextul pandemiei de COVID-19, tot mai multe persoane publice acuza autoritatile pentru lipsa de competenta cu privire la gestionarea situatiei. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri se pune adesea pe fondul nepriceperii celor care se afla la conducerea tarii. in ultima vreme, cea mai des atacata autoritate este seful DSU, Raed Arafat. Victor Ciutacu, .

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

ULTIMA ORA! Raed Arafat anunta noile masuri din starea de alerta

Secretarul de stat in MAI, medicul Raed Arafat, a anuntat marti, la inceputul sedintei de guvern, ultimele masuri luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat: Se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc din tarile cu risc epidemiologic ridicat

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ultimele masuri dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat, avertisment dur dupa cresterea dramatica a infectarilor cu COVID-19: Vor fi masuri care nu vor fi pe placul tuturor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, e de parere ca numarul deceselor provocate de coronavirus va fi din in ce in ce mai ridicat. Romania a ajuns, pana in acest moment, la un bilant de peste 2. 000 de decese si peste 36. 600 de infectari.

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

RAED ARAFAT: Este posibil sa se ajunga la masuri regionale, zonale, de restrictie, acolo unde apar zone afectate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu este exclus ca autoritatile sa impuna masuri de restrictie zonale sau regionale acolo unde se va constata o crestere alarmanta a numarului de infectari cu SARS-Cov-2.

Raed Arafat, despre documentul CNSU: O interpretare corecta. Nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime

Seful Departamentului pentru Urgente Raed Arafat a confirmat intr-o interventie la Digi24 acuratetea documentului intern al CNSU, potrivit caruia Romania risca sa scade de sub control lupta cu raspandirea pandemiei de COVID-19. Raed Arafat a subliniat ca in contextul actual al respectarii distantarii sociale datele documentului se vor adevari, insa nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )