Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri. continuă pe Playtech

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

Cum scapi de mirosurile urate din casa. Ingredientul banal pe care il are toata lumea

Fie ca vorbim despre o locuinta in care se gateste mult sau in care se afla diferite animale de companie, foarte multe gospodine vor tine cont de trucul de mai jos. Cum scapi de mirosurile urate din casa cu un ingredient banal. Cum scapi de mirosurile urate din casa Daca ai incercat toate variantele de .

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

NELU TATARU: Cand am putut decide si am putut trata asa cum consideram noi, am avut o evolutie favorabila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca, atata timp cat autoritatile au fost lasate sa ia masurile pe care le-au considerat de cuviinta, evolutia pandemiei a fost favorabila. Tataru afirma ca suntem intr-un moment destul de dificil, vom avea doua saptamani destul de grele, pe care, insa, cu sprijinul poplatiei si al agentilor economici, crede ca le putem gestiona.

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

NELU TATARU: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat azi Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru a explicat ce se va intampla cu persoanele care au refuzat carantina. La data de 21 iulie urmeaza sa intre in vigoare noua lege

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a explicat ce se va intampla cu persoanele care au refuzat, in urma deciziei Curtii Constitutionale, carantina sau internarea. Masurile se vor aplica incepand de marti, 21.

NELU TATARU: Numarul de paturi de la spitalele Elias si Matei Bals vor fi suplimentate

Numarul de paturi de terapie intensiva la Spitalul Universitar de Urgenta Elias si la Institutul National de Boli Infectioase Prof. dr. Matei Bals din Bucuresti va fi suplimentat in perioada urmatoare, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, scrie Agerpres.

NELU TATARU: Pentru moment, nu se iau in calcul nici amanarea anului scolar, nici amanarea alegerilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, la Botosani, ca autoritatile centrale nu iau in calcul, in momentul de fata, nici amanarea inceperii noului an scolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, anunta Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )